Přejít k hlavnímu obsahu

Gamerova přítelkyně zařídila krásné překvapení. Po letech se setkal se svým online kamarádem

21. 1. 2023 | 15:30 Lifestyle
Přestože stále panují kolem gamingu jako koníčku stereotypy, které už dávno nejsou pravdivé, je to aktivita, jež se stává oblíbenou u stále více lidí bez ohledu na věk, pohlaví či povolání. Krom toho, že díky němu můžou hráči zažívat neuvěřitelné příběhy, může také pomoci k utvoření pevných přátelství, která mohou vydržet i roky. Jeden gamer si takto našel kamaráda, s nímž hrál už 6 let, aniž by se s ním někdy setakl naživo. Jeho přítelkyně se to rozhodla změnit.
Gamerova přítelkyně zařídila překvapení, po letech se setkal se svým online spoluhráčem
Gamerova přítelkyně zařídila překvapení, po letech se setkal se svým online spoluhráčem
Zdroj: stacey199171 via TikTok

O video zachycující daný okamžik se přítelkyně podělila na TikToku. Její přítel vchází, aby se s ní a se svými „obvyklými“ přáteli přivítal, najednou se zarazí, když si všimne, že mezi nimi sedí jeho hráčský kamarád. Přivítají pořádným chlapským objetím. Je vidět, že muž má z překvapení velkou radost, dokonce mu vhrkly slzy do očí. 

„Šest let hraní a tohle je poprvé, co se potkávají. On si taky zaslouží překvapení,“ zmínila „strůjkyně“ překvapení v popisku. V komentářích následně dodala, že online kamarád pomohl jejímu partnerovi v těžkých časech, takže je pochopitelné, že pro ně setkání bylo hodně důležité. Na video zachycující dojemný okamžik se můžete podívat níže. 

TikTok post si získal velkou pozornost. Někteří komentující si neodpustili poznámku, že muž je na videohry už příliš starý, mnozí z nich však naopak sdílejí podobné příběhy o svých gamerských přátelích a co pro ně znamenají. „Hraju s jedním týpkem už víc jak 10 let a ještě jsme se nikdy osobně nepotkali,“ píše jeden. Další zmiňuje: “...gameři jsou vždycky nejlepší parťáci. Znám svoji skupinu 13 let a stále se potkáváme jednou ročně.“ 

Není nad to, když přítelkyně zařídí milé překvapení pro své gamerské protějšky. Jako když se partnerka rozhodla uspořádat pro svého drahého hledání vánočních dárků jako v oblíbeném titulu Skyrim.

@stacey199171 6 years of gaming and this was their first time meeting! He deserves surprises too. @Wayne Mcgreavy #happybirthday #surprise #friends #meetingforthefirsttime #gamers #codfriends #fifa #goodfriends #fypシ #foryoupage #fyp ♬ original sound - Stacey Halligan
Zdroj: GamingBible
Štítky: Příběhy, gaming