Přejít k hlavnímu obsahu

Legendární jungler se vrací do Cloud9! Tentokrát ale bude mít jinou roli

17. 8. 2023 | 11:37 League of Legends Přestup
League of Legends veterán Meteos se po mnoha letech vrací zpět na místo, kde prorazil a kde nejvíce zářil. Tentokrát však ne jako profesionální hráč, ale tvůrce obsahu. Cloud9 bude někdejší ikona mezi junglery reprezentovat na sociálních sítích a na svém streamu.
William „Meteos“ Hartman
William „Meteos“ Hartman
Zdroj: Riot Games

Severoamerická legenda William „Meteos“ Hartman se po dvou letech vrací do sféry profesionálních organizací. V srpnu roku 2023 se po 6,5 letech vrací do týmu Cloud9, se kterým získal nejvíce trofejí ve své kariéře. Jako hráč naposledy reprezentoval 100 Thieves, už několikátým rokem se ale věnuje tvorbě obsahu.

Meteos se na svém streamu nadále věnuje League of Legends, ale v mnohem uvolněnějším tempu, ve kterém ale stále může zužitkovat své letité zkušenosti a schopnost se přizpůsobit jakékoliv metě. Fanoušky baví také kolaboracemi s jinými streamery, sledováním největších eventů či hraním Teamfight Tactics.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Příznivci úspěšné americké organizace se mohou svést na vlně nostalgie. Meteos dlouhé roky patřil k nejdůležitějším článkům týmu. Zářil především v v období od 2013 do 2016. S Cloud9 vyhrál hned dvě trofeje LCS, Intel Extreme Masters a třikrát se dostal do čtvrtfinále na mistroství světa. Ačkoliv hrál Meteos i v jiných elitních týmech, nikdy s nimi nedokázal to, co s týmem Cloud9. S ním bude už navždy spojený.

Hartman je rovněž adeptem na spolukomentování nadcházejícího mistrovství světa v Jižní Koreji, kde nebudou Cloud9 chybět. Dle Meteose už je načase, aby se Severní Amerika dostala mezi nejlepší týmy světa.