Přejít k hlavnímu obsahu

Návrat ostrostřelce. Dytor se po měsících vrací do sestavy Dynama Eclot

4. 12. 2023 | 18:33 Counter-Strike 2 Přestup
Od 12. září byl Martin „Dytor“ Handl na lavičce Dynama Eclot, ale nyní se dvacetiletý rifler po tříměsíční pauze vrací do základní sestavy pardubické organizace. Vicemistři Tipsport MČR CS to potvrdili na sociálních sítích. „Do aktivní soupisky se vrací náš oblíbený ostrostřelec Dytor, který využil posledních pár měsíců k osobnímu a hernímu rozvoji,“ stojí v prohlášení DNE.
Martin „Dytor“ Handl na Tipsport CS Praha Ii
Martin „Dytor“ Handl na Tipsport CS Praha Ii
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Tři měsíce na lavičce stačily, Martin „Dytor“ Handl je připravený se vrátit do akce. Dynamo Eclot po dvou bolestivých odchodech vítá v základní sestavě navrátilce, který je připravený opět zářit. Naposledy se na serveru ukázal ve finále Tipsport CS Praha II, kde jako stand-in dokázal, že k týmu má stále blízko.

Během léta se spekulovalo o neshodách mezi Dytorem a Guyem „anarkezem“ Trachtmanem, izraelskému hráči ale skončila smlouva a je připravený na návrat do Evropy. S jeho koncem se tak okamžitě vyrojila možnost Dytorova návratu, což po vrcholu sezóny podpořily zákulisní informace o prodloužené smlouvě.

Samozřejmě ale z hlediska rolí nejde o výměnu kus za kus, tímhle ještě pro DNE přestupové období nekončí. Dytor se vrací především za Adama „NEOFRAG“ Zouhara, jemuž skončila smlouva, ale nabídku od pardubického celku má na stole. Záležet bude teď na tom, jak rozsáhlé změny ještě Dynamo Eclot chystá.

V každém případě musejí DNE hledat snipera, stejně jako před rokem. Kandidáti jsou přitom také totožní. Na trh se v posledním týdnu dostali David „forsyy“ Bílý i Dominik „blogg1s“ Janita, třetí alternativou může být opět sázka na zahraničního borce. Anarkez však jeho nástupci nasadil laťku opravdu hodně vysoko.

Aktuální sestava Dynama Eclot:

 Česká republika Martin „dytor“ Handl
 Česká republika Vojtěch „Valencio“ Mydlář
 Česká republika Filip „K1-FiDa“ Dvořák
 Česká republika Vít „nbqq“ Pohlot

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).