Přejít k hlavnímu obsahu

Zbývající WC3 turnaje v roce 2008

V tomto článku bych vás, naši milí čtenáři, rád přesvědčil o tom, že turnajem World Cyber Games letošní Warcraft 3 sezóna nekončí, a že je stále na co se těšit.V necelých dvou měsících, který zbývají do konce roku, proběhnout dvě online akce. První z nich je další sezóna War3League, kterou pořádá známá streamovací společnost NiceGameTV. Druhou akcí je turnaj nazvaný PPStream Korea vs. China, kam bylo pozváno celkem 16 asijských hráčů.Další čtyři akce jsou již offline. Jedná se o o turnaj ESL Continental Finals Asia, kam byli pozváni čtyři špičkoví hráči a kde se možná dočkáme dalšího souboje Grubbyho a Moona. Následovat bude taktéž hvězdně obsazený World GameMaster Tournament. 27. - 30. listopadu proběhne ve švédském Jönköpingu DreamHack Winter 2008 a ke konci roku International eSports Festival.Kdo se bude jednotlivých turnajů účastnit?PPStream Korea vs. ChinaDatum: 11. - 19. listopadu MYM]Moon MYM]Lucifer SK.SoJu SK.Lyn SK.ReiGn SK.ReMinD mTw.AMD.FoV mTw.AMD.WhO WE.Pepsi.InFi WE.Pepsi.Like WE.Pepsi.Sky WE.Pepsi.suhO WE.Pepsi.TeD mouz.Fly100% mouz.TH000 mouz.SaiESL Continental Finals AsiaDatum: 13. - 16. listopaduMísto konání: Soul, Korea MYM]Grubby MYM]Moon SK.Lyn WE.Pepsi.SkyNiceGameTV War3LeagueDatum: 18. listopadu WE.Pepsi.Sky MYM]Moon SK.ReiGn SK.Soju MYM]Grubby fnaticMSI.Space SK.Lyn mTw.AMD.CheckWorld GameMaster TournamentDatum: někdy v polovině listopaduMísto konání: Čína wNv.xiaOt GG.ToD Colorful.Wulin WE.Pepsi.Infi MacSed mouz.Sai usT.DreAm GGtry Level99.Tyler mouz.Fly100% WE.09.PanxiangInternational eSports FestivalDatum: 5. - 9. prosinceMísto konání: Wuhan, Čína WE.Pepsi.Infi WE.Pepsi.Sky WE.Pepsi.TeD mouz.Sai SK.Lyn MYM]Moon MYM]Susiria MYM]Soccer aTTaX.SaSe nGize.LiiLD.C GG.ToD GG.HoT
Výchozí obrázek

V tomto článku bych vás, naši milí čtenáři, rád přesvědčil o tom, že turnajem World Cyber Games letošní Warcraft 3 sezóna nekončí, a že je stále na co se těšit.

V necelých dvou měsících, který zbývají do konce roku, proběhnout dvě online akce. První z nich je další sezóna War3League, kterou pořádá známá streamovací společnost NiceGameTV. Druhou akcí je turnaj nazvaný PPStream Korea vs. China, kam bylo pozváno celkem 16 asijských hráčů.

Další čtyři akce jsou již offline. Jedná se o o turnaj ESL Continental Finals Asia, kam byli pozváni čtyři špičkoví hráči a kde se možná dočkáme dalšího souboje Grubbyho a Moona. Následovat bude taktéž hvězdně obsazený World GameMaster Tournament. 27. - 30. listopadu proběhne ve švédském Jönköpingu DreamHack Winter 2008 a ke konci roku International eSports Festival.

Kdo se bude jednotlivých turnajů účastnit?
PPStream Korea vs. China
Datum: 11. - 19. listopadu
Korea MYM]Moon
Korea MYM]Lucifer
Korea SK.SoJu
Korea SK.Lyn
Korea SK.ReiGn
Korea SK.ReMinD
Korea mTw.AMD.FoV
Korea mTw.AMD.WhO
Čína WE.Pepsi.InFi
Čína WE.Pepsi.Like
Čína WE.Pepsi.Sky
Čína WE.Pepsi.suhO
Čína WE.Pepsi.TeD
Čína mouz.Fly100%
Čína mouz.TH000
Čína mouz.Sai

ESL Continental Finals Asia
Datum: 13. - 16. listopadu
Místo konání: Soul, Korea
Nizozemí MYM]Grubby
Korea MYM]Moon
Korea SK.Lyn
Čína WE.Pepsi.Sky

NiceGameTV War3League
Datum: 18. listopadu
Čína WE.Pepsi.Sky
Korea MYM]Moon
Korea SK.ReiGn
Korea SK.Soju
Nizozemí MYM]Grubby
Korea fnaticMSI.Space
Korea SK.Lyn
Korea mTw.AMD.Check

World GameMaster Tournament
Datum: někdy v polovině listopadu
Místo konání: Čína
Čína wNv.xiaOt
Francie GG.ToD
Čína Colorful.Wulin
Čína WE.Pepsi.Infi
Čína MacSed
Čína mouz.Sai
Čína usT.DreAm
Čína GGtry
Čína Level99.Tyler
Čína mouz.Fly100%
Čína WE.09.Panxiang

International eSports Festival
Datum: 5. - 9. prosince
Místo konání: Wuhan, Čína
Čína WE.Pepsi.Infi
Čína WE.Pepsi.Sky
Čína WE.Pepsi.TeD
Čína mouz.Sai
Korea SK.Lyn
Korea MYM]Moon
Korea MYM]Susiria
Korea MYM]Soccer
Švédsko aTTaX.SaSe
Švédsko nGize.LiiLD.C
Francie GG.ToD
Ukrajina GG.HoT