Přejít k hlavnímu obsahu

Další herní režim? Podle souborů je připravený na přidání do hry

27. 4. 2024 | 17:00 Counter-Strike 2 Spekulace
Counter-Strike 2 od vydání trpí na nedostatek obsahu. Chybí totiž i veškerý původní obsah z CS:GO, a to se ani nebavíme o něčem skutečně novém. Další herní režim by mohl být na cestě.
Retake mód
Retake mód
Zdroj: Valve

Když CS2 loni v září vylezlo na svět, tak sice připomínalo krásnějšího, ale pomalejšího mladšího sourozence úspěšného herního titulu. Po obsahové stránce hra totiž obsahovala jen zlomek toho, co nabízelo CS:GO.

S postupem času se ale situace samozřejmě zlepšuje, aby vývojáři udrželi hru jakžtakž svěží. Nepůsobí to však, že s vydáním dalších herních režimů čekají na jejich pořádné vyladění, ale spíše nechtějí servírovat vše najednou, aby hráče nezasytili a získali více času na nový obsah. Stále tak chybí například Danger Zone.

Datamineři ovšem nikdy nespí a tentokrát v souborech hry objevili další připravený herní mód. Jedná se o Retake, pro hráčský trénink na kompetitivní zápasy jeden z nejdůležitějších režimů. Jeho popularita se však netýká oficiálního počinu Valve, protože na komunitních serverech třetí strany má mnohem lepší nastavení.

Přípravu módu odhalil na platformě X Thour. Podle jeho slov už stačí jen dodělat skripty a není na co čekat. Retake by tak mohl být přístím přírůstkem v dalším velkém updatu. Naposledy dorazilo v únoru Arms Race.

Štítky: Counter-Strike 2
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.