Přejít k hlavnímu obsahu

MrBeast žádá miliardáře o pomoc! Co má americký youtuber v plánu?

16. 5. 2024 | 11:00 YouTube
Jimmy „MrBeast“ Donaldson je snad jediným youtuberem, který má vedlejší kanál postavený ze 100 % pouze na charitativní pomoci. Spolu se svým týmem zvládl už přes 40 videí, ve kterých použil peníze na pomoc ostatním. V současné době vyzývá ostatní miliardáře, aby mu poskytly peněžní prostředky na rozjetí více projektů, které by zřejmě sám neutáhl. Jedním z oslovených byl například Elon Musk.
MrBeast žádá miliardáře o pomoc
MrBeast žádá miliardáře o pomoc
Zdroj: commons.wikimedia.org

Jedna z nejúspěšnějších a nejslavnějších YouTube hvězd Jimmy „MrBeast“ Donaldson se ke svému nejnovějšímu charitativnímu projektu snaží naverbovat co nejvíce miliardářů pro charitativní účely. 

Jeho charitativní organizace „Beast Philanthropy“ se zaměřuje na pomáhání ostatním, přičemž má i vlastní YouTube kanál, kde téměř všechny pomoci dokumentuje. Mezi ty nejpopulárnější patří například stavba školy v hodnotě 30 milionů dolarů včetně jídla zdarma, nebo pomoc lidem po amputaci nohou.

Hej miliardáři! Rád bych vzal část vašeho nedozírného bohatství a použil ho k dokončení jakéhokoli filantropického projektu, na kterém vám záleží, pro video na našem kanálu! Sto procent všech příjmů na tomto kanálu jde zpět na charitu,“ napsal ke svému příspěvku na sociální síti X Jimmy. Je očividné, že Jimmy přemýšlí v současné době v mnohem větším měřítku a pro svůj charitativní obsah shání další miliadáře. 

V současné době není známo, zdali se nějaký z bohatých lidí na Jimmyho obrátil. Jedním z mnoha oslovených miliardářů je například kontroverzní Elon Musk, který už dříve vtipkoval ohledně Beastova contentu. V roce 2023 navíc Elon obhajoval Jimmyho, když byl kritizován za pomoc 1 000 lidem, kteří ztratili zrak.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: MrBeast, charita, Youtube