Přejít k hlavnímu obsahu

Rozloučí se eSuba skolením giganta? SINNERS a Sampi.Tipsport v jedné skupině

16. 5. 2024 | 10:00 Counter-Strike 2 Preview
Čtyři pozvané týmy versus čtyři vyzyvatelé z uzavřené kvalifikace. Všechny celky z těchto dvou skupin se utkají v úvodním dni Tipsport CS Spring. Jak je na tom rozložení sil v „béčku“?
Sebastian „beastik“ Daňo
Sebastian „beastik“ Daňo
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Díky druhému místu na Tipsport CS Winter zamířili do skupiny B z prvního koše SINNERS. Bookmakeři je ale nefavorizují nejen na výhru turnaje, ale ani na vítězství skupiny. Důvod je prostý – na začátku týdne se rozloučili s Adamem „NEOFRAG“ Zouharem a s týmem musí nastoupit trenér Tomáš „Tomkeejs“ Tomka.

Využít jejich oslabení budou chtít naprosto všichni. Jako první tuto příležitost dostanou mladíci z Enterprise Genesis, jenž nechybí v hlavní fázi podruhé v řadě. Podle expertů jsou sice největším outsiderem celého turnaje, především po individuální stránce ale mají určitě co nabídnout. I sbírání zkušeností je důležité.

SINNERS

EP Genesis

Česká republika beastik
Česká republika SHOCK
Česká republika oskar
Česká republika AJTT
Česká republika Tomkeejs

Slovensko N1KOLAJ
Česká republika PerdY
Česká republika Fajr
Česká republika Snaxieee
Česká republika Happyy

Kurz na postup ze skupiny:

1.16

7.00

Kurz na výhru skupiny:

2.20

18.00

Kurz na výhru turnaje:

4.50

20.00

Druhou zápasovou dvojici prvního kola tvoří dva týmy s výrazným písmenem S. Úřadující mistři ČR Sampi.Tipsport sice na zimní zastávce skončili na nepopulárním čtvrtém místě, přesto jim bookmakeři díky mezinárodní formě stále důvěřují. Od poslední změny uplynuly tři měsíce, proto je na čase se předvést.

Složení skupiny B uzavírá eSuba. Pro její zkušenou pětici jde o předem avizovanou rozlučku, již odstartovali ve velkém stylu. Uzavřenou kvalifikací prošli s naprostým přehledem a ukázali, že můžou být černým koněm a usilovat o úspěch jako za starých časů. Hráči si zápasy opět užívají a to může být jejich hlavní zbraň.

Sampi.Tipsport

eSuba

Slovensko sAvana1
Slovensko The eLiVe
Slovensko fino
Česká republika ZEDKO
Česká republika manguss

Slovensko teCkoO
Slovensko creze
Slovensko HenkkyG
Slovensko naturaL
Česká republika Tusi

Kurz na postup ze skupiny:

1.14

4.00

Kurz na výhru skupiny:

1.90

10.00

Kurz na výhru turnaje:

3.50

13.00

Zápasy prvního kola:

Harmonogram vysílání:

  • Čtvrtek – úvodní zápasy
  • Pátek – zápasy vítězů
  • Sobota – zápasy poražených
  • Neděle – rozhodující zápasy
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.