Přejít k hlavnímu obsahu

Grubby prozatimním králem Beneluxu

Ne nebojte se, král Warcraftu 3 se nerozhodl změnit povolání a dát se na kralování v trochu jiném oboru, než v kterém je zvyklý. To jen znovu dokázal, že je opravdu jedním z nejlepších hráčů světa. Tentokrát to odnesla kvalifikace na LAN finále, kterou pořádá ESL v rámci Benelux Pro Series. Manuel "Grubby" Shenkhuizen prošel celou kvalifikací, která se hrála systémem jedné skupiny a zápasů každý s každým, jako nůž máslem. Jediným, kdo mu mohl být v tomto regionu důstojným protivníkem, byl hráč Serious Gaming a jeho nejvážnější nizozemský konkurent, Kevin "RotterdaM" van der Kooi.Zápas mezi nimi začal dost nezvykle. Oba soupeři si vzali pro sebe velmi netradiční rasy. Grubby hrál za undeady a RotterdaM za nightelfy. To ovšem Grubbymu vůbec nevadilo a svého soupeře na mapě Gnoll Wood bez jakýchkoliv protíží porazil.V druhé mapě, Echo Isles, se RotterdaM vrátil ke své rase, tedy k orcům. To mu ovšem nebylo zhola nic platné. Grubby si opět nevzal svou rasu, sáhl po nightelfech a RotterdaMa znovu bez potíží porazil. Celý zápas měl nádech takové lehké exhibice, protože oba hráči měli své místo na LAN finále už jisté.
Výchozí obrázek

Ne nebojte se, král Warcraftu 3 se nerozhodl změnit povolání a dát se na kralování v trochu jiném oboru, než v kterém je zvyklý. To jen znovu dokázal, že je opravdu jedním z nejlepších hráčů světa. Tentokrát to odnesla kvalifikace na LAN finále, kterou pořádá ESL v rámci Benelux Pro Series.

Nizozemí Manuel "Grubby" Shenkhuizen prošel celou kvalifikací, která se hrála systémem jedné skupiny a zápasů každý s každým, jako nůž máslem. Jediným, kdo mu mohl být v tomto regionu důstojným protivníkem, byl hráč Serious Gaming a jeho nejvážnější nizozemský konkurent, Kevin "RotterdaM" van der Kooi.

Zápas mezi nimi začal dost nezvykle. Oba soupeři si vzali pro sebe velmi netradiční rasy. Grubby hrál za undeady a RotterdaM za nightelfy. To ovšem Grubbymu vůbec nevadilo a svého soupeře na mapě Gnoll Wood bez jakýchkoliv protíží porazil.
V druhé mapě, Echo Isles, se RotterdaM vrátil ke své rase, tedy k orcům. To mu ovšem nebylo zhola nic platné. Grubby si opět nevzal svou rasu, sáhl po nightelfech a RotterdaMa znovu bez potíží porazil. Celý zápas měl nádech takové lehké exhibice, protože oba hráči měli své místo na LAN finále už jisté.

Manuel Shenkhuizen. Kdo ho zastaví?