Přejít k hlavnímu obsahu

SoJu bohatší o 9 000$

29. 12. 2008 | 18:02 SoJu bohatší o 9 000$
Na konci letošního roku nás toho již mnoho nečeká, a tak dochází k poslednímu rozdělování peněz. Tentokrát vyvrcholila více než slušně dotovaná NGTV War3League. Hrálo se o velmi tučné prize money a určitě bylo na co koukat.První kola ligy, které se zúčastnilo celkem 160 hráčů, začala již koncem září. Do play-off poustoupili již prověření hráči v čele s ostřílenými harcovníky Grubbym a Moonem. Ty doprovodili Sky, ReiGn, SoJu, Lyn, Space a nejnovější akvizice nGize, Check.
Výchozí obrázek

Na konci letošního roku nás toho již mnoho nečeká, a tak dochází k poslednímu rozdělování peněz. Tentokrát vyvrcholila více než slušně dotovaná NGTV War3League. Hrálo se o velmi tučné prize money a určitě bylo na co koukat.

První kola ligy, které se zúčastnilo celkem 160 hráčů, začala již koncem září. Do play-off poustoupili již prověření hráči v čele s ostřílenými harcovníky Grubbym a Moonem. Ty doprovodili Sky, ReiGn, SoJu, Lyn, Space a nejnovější akvizice nGize, Check.

Korea SoJu, kterému se velice dařilo, přešel postupně přes favorizovaného Moona i ReiGna a zajistil si účast ve velkém finále s grácií sobě vlastní.
Ani druhý z finalistů příliš nevaháhal. Korea Check porazil Grubbyho ve vekém stylu v poměru 3:1 na mapy. V semifinále se postavil proti Lynovi, kterého opět zdolal rozdílem třídy, tedy 3:0.

Ve velkém finále jsme se konečně po vzoru tenistů dočkali pořádné, pětimapové bitvy. Nejlépe se do zápasu vrhl Check, který uhrál první mapu a získal pro sebe nezanedbatelnou výhodu. SoJu se všal velmi rychle vzpamatoval, další dvě mapy vyhrál a ve čtvrté mapě si už brousil zuby na tučnou odměnu pro vítěze. Check byl ovšem proti a dokázal vyrovnat. V poslední mapě už SoJu nenechal nic náhodě, Checka porazil a dokráčel si pro něco málo přes 9 000$.

2. sezóna
NGTV War3League:
1.místo Korea Seong Deok "SoJu" Lee (9 233$)
2.místo Korea Hyeong Ju "Check" Lee (4 617$)
3.místo Korea June "Lyn" Park (1 539$)
4.místo Korea Seo Woo "ReiGn" Kang