Přejít k hlavnímu obsahu

inteRaction s novým týmem

18. 5. 2009 | 17:06 Counter Strike 1.6
Je tomu teprve malou chvíli, co se na domácích stránkách multiklanu inteRaction objevilo oficiální oznámení o přijetí nové sekce hry cs 1.6.Novou sekcí, která do multiklanu vstupuje pod vedením známého managera Petra "chipAh" Sedláčka není nikdo jiný než parta hráčů kolem Jana „KurEcaK“ Balabucha, která donedávna hájila barvy multiklanu Snoopy. Za vcelku krátkou dobu, jakou jsou ex-Snoopíci spolu, se již mohou pyšnit úspěchy, jako je například 1. místo na nedávném FPS vydání rýmařovské lanparty Lancraft nebo 4. místo na turnaji pořádaném klanem Black-Trains, který se odehrál v Brněnské herně Velký Špalíček.
Výchozí obrázek

Je tomu teprve malou chvíli, co se na domácích stránkách multiklanu inteRaction objevilo oficiální oznámení o přijetí nové sekce hry cs 1.6.

Novou sekcí, která do multiklanu vstupuje pod vedením známého managera Petra "chipAh" Sedláčka není nikdo jiný než parta hráčů kolem Jana „KurEcaK“ Balabucha, která donedávna hájila barvy multiklanu Snoopy.

Za vcelku krátkou dobu, jakou jsou ex-Snoopíci spolu, se již mohou pyšnit úspěchy, jako je například 1. místo na nedávném FPS vydání rýmařovské lanparty Lancraft nebo 4. místo na turnaji pořádaném klanem Black-Trains, který se odehrál v Brněnské herně Velký Špalíček.

Podle vyjádření vedení iR je tato sekce přijímána s těmi nejvyššími ambicemi, aby se poprala o příčky nejvyšší.

Sestava je již známá z výše zmiňovaných Snoopy, udála se pouze kosmetická změna, kdy Petr "Petras" Funk uvolnil své místo v základní sestavě Václavu "sarys" Kazikovi a sám se přesunul na pozici náhradníka.

Nezbývá než nové sekci iR popřát vše nejlepší do bojů o ty nejvyšší příčky.


Sestava inteRaction CS 1.6:

Česko Petr „chipAh“ Sedláček – manager
Česko Michal "aobek" Šeda
Česko Jan „KurEcaK“ Balabuch
Česko Lumír „Demo“ Skotnica
Česko Josef „rejma“ Dostál
Česko Václav „sarys“ Kazik
Česko Petr „Petras“ Funk