Přejít k hlavnímu obsahu

The Last Resort s cs 1.6 týmem

19. 5. 2009 | 12:47 Counter Strike 1.6
Není to tak dlouho, co Vás můj kolega MajklGO informoval o návratu organizace The Last Resort do pole CS:S stájí. Nyní můžeme s nadšením oznámit, že TLR se stává novým hráčem i na poli CS 1.6.
Ostrovní scéna Velké Británie, již delší dobu není zaslíbenou pro jednu z nejstarších progamingových her, "jednašestku". Klany jako Dignitas, YoYo Tech Team nebo 4Kings (dříve obrovské jméno na poli 1.6, které vysloužil organizaci věhlasný severský squad) jsou spíše spojovány s hrami jako jsou CS:S nebo Call of Duty. TLR se však rozhodlo tento trend lehce narušit a angažovat 1.6 sekci. Sestava The Last Resort CS 1.6:
Výchozí obrázek

Není to tak dlouho, co Vás můj kolega MajklGO informoval o návratu organizace The Last Resort do pole CS:S stájí. Nyní můžeme s nadšením oznámit, že TLR se stává novým hráčem i na poli CS 1.6.

Ostrovní scéna Velké Británie, již delší dobu není zaslíbenou pro jednu z nejstarších progamingových her, "jednašestku". Klany jako Dignitas, YoYo Tech Team nebo 4Kings (dříve obrovské jméno na poli 1.6, které vysloužil organizaci věhlasný severský squad) jsou spíše spojovány s hrami jako jsou CS:S nebo Call of Duty. TLR se však rozhodlo tento trend lehce narušit a angažovat 1.6 sekci.

Sestava The Last Resort CS 1.6:

Velká Británie Jack "Sharpe" Lewis 
Velká Británie Kyle "KYLE" Forster 
Velká Británie Aaron "Seth" Hemmings 
Velká Británie Ashley "Kenjinn" Bowley 
Velká Británie Tafari "Crono" Smith

Vyjádření Ashley "Kenjinn” Bowleyho k přijetí do TLR:

"S novými hráči v sestavě přišla i nová chuť hrát a dosahovat lepších a lepších výsledků. Bylo skvělé zjistit, že Mike z TLR má podobné názory a filozofii a když se tedy naskytla možnost hrát pod organizací ze spojeného království, tak jsme to zkrátka nemohli ignorovat. Doufám, že naším působením se nám povede upevnit věhlas jaký TLR již nyní má"

Vyjádření managera TLR, Michael "Chefinal" Robinsona k přijetí Persony:

"Po té, co jsme oznámili naší posilu na poli CS:S, jsem velice šťastný, že mohu oznámit i další squad pod naší střechou. Squad Persona a jejich hráče dobře známe, víme, že zapadají do hodnot a vize naší organizace a těšíme se na spolupráci s nimi, která doufám v budoucnu povede k úspěchům a skvělým výsledkům, které půjdou k duhu organizace TLR."

Nový squad je sázkou na ostrovní jistotu. Poté, co tato sestava rozvázala spolupráci s věhlasnou organizací H2K a několik dní hrála pod tagem Persona Ashley “Kenjinn” Bowley and Jack “sharpe” Lewis již v minulosti u TLR působili a o to větší optimismus v očích nezúčastněného pozorovatele toto spojení budí. se přidává právě k TLR. Zajímavostí je jistě také, že hráči

Nový squad už za sebou má také první poměření sil, když si úspěšně poradili s dalším zástupcem ostrovní provenience, klanem Authority, v druhém kole MVS Challenge Cupu, kdy jim na vítězství v bo3 utkání stačily mapy dvě.

Nezbývá tedy, než popřát novému squadu TLR hodně štěstí.