Přejít k hlavnímu obsahu

Quietus-day za dveřmi

22. 7. 2009 | 10:37 Counter Strike 1.6
Už jen pár dní zbývá do startu BYOC lanpárty Quietus-day. Pojďme si ještě ukázat nové fotky prostorů a připomenout potvrzené týmy, systém turnaje a pár informací, které by vás mohly zajímat.
Potvrzené týmy - 20
! F ! POZONTKU Zilty, ily, Mr.DOLLAR, RabID, birki5eLements LTT, GyrOs, resi, <3 Sirasol, fallencepleu Skendl, adaunihoc, Scott, enfee, KostlliweceEriness.cs pLd, izu, wolf, rpg, CRPGhostfox J.a.n.y.y, stk, ppk, samaro, jardaIDDQD e-Xite, ptex, Mr.Superstar, MR SADFAFF, ENinteRaction*Sennheiser iR.KurEcaKMetal Force kazimir, paja, iGOR, Geddeonmorhelt.com Denczech, kuk, matul, SKR3JD4myMYB ludd, Cujo, WisN, BlinDy, PutasNEBREC.cz cRL, jab, LogeN, Ketos!, berrysphere team hurry, rdb, cBK, NETVOR, winn, casper1suicide benq1, giotive, X-RaY, StaN, unoTeam 9mm zorro, Moonrage, wister, MOLKA, Maia, censoreduber uberblix , falcon-, beetle, frappeN9E, screedStyle nEfi, karbo, tinecAll-in hawai,evs star, SkorpioN, r4il a destr0y3rVypiti kreteni latis Johnysek, sallyman, toustxm.reborn ztr00, vief, Namor, JURRy_cold Fusion Glop, oRi^^, garcian, whoof, Kravko
Výchozí obrázek

aaaa.jpg

Už jen pár dní zbývá do startu BYOC lanpárty Quietus-day. Pojďme si ještě ukázat nové fotky prostorů a připomenout potvrzené týmy, systém turnaje a pár informací, které by vás mohly zajímat.

Potvrzené týmy - 20

! F ! POZONTKU Zilty, ily, Mr.DOLLAR, RabID, birki
5eLements LTT, GyrOs, resi, <3 Sirasol, fallen
cepleu Skendl, adaunihoc, Scott, enfee, Kostlliwec
eEriness.cs pLd, izu, wolf, rpg, CRP
Ghostfox J.a.n.y.y, stk, ppk, samaro, jarda
IDDQD e-Xite, ptex, Mr.Superstar, MR SADFAFF, EN
inteRaction*Sennheiser iR.KurEcaK
Metal Force kazimir, paja, iGOR, Geddeon
morhelt.com Denczech, kuk, matul, SKR3JD4
myMYB ludd, Cujo, WisN, BlinDy, Putas
NEBREC.cz cRL, jab, LogeN, Ketos!, berry
sphere team hurry, rdb, cBK, NETVOR, winn, casper1
suicide benq1, giotive, X-RaY, StaN, uno
Team 9mm zorro, Moonrage, wister, MOLKA, Maia, censored
uber uberblix , falcon-, beetle, frappeN9E, screed
Style nEfi, karbo, tinec
All-in hawai,evs star, SkorpioN, r4il a destr0y3r
Vypiti kreteni latis Johnysek, sallyman, toust
xm.reborn ztr00, vief, Namor, JURRy_
cold Fusion Glop, oRi^^, garcian, whoof, Kravko

Nepotvrzené klany 

Potvrzujte u mě!

303 bamik
Panstvo reza , klobuk

Upřesnění systému

V sobotu ráno se nalosují skupiny tzv. z klobouku a ve 12 v poledne se začne hrát. Turnaj bude pokračovat až do večera a v neděli bude pokračovat v poledne. V jaké fázi uvidíme podle toho, jak se bude stíhat. Ze skupin postoupí všichni, ale do WB a LB pavouka.

Sezení

Padly otázky ohledně stolů. Každý hráč bude mít pro sebe svůj stůl s tím, že tým bude sedět vždy vedle sebe, ne jinde. Vstup do prostorů je jedním vchodem a hráčská místa ošetřeny páskou.

d.jpeg

c.jpeg

b.jpeg

a.jpeg

Servery poběží na 100MBtových switchích na jednom počítači. V bufetu, kde budou obsluhovat dvě slečny budou k dispozici párky, kobásy, pizza. Samozřejmě pivko, shock, kofola a podobné nápoje. Malej obchůdek je hned vedle objektu a v blízkosti interspar.