Přejít k hlavnímu obsahu

FIFA turnaj na ESWC se štědrou dotací

4. 2. 2010 | 12:26
Hráči FIFA 10 se mohou počátkem letních prázdnin těšit na velmi pěkný turnaj, jenž je na obzoru. Dne 30. června by totiž mělo po svém obnovení odstartovat Electronic Sports World Cup nebo-li ESWC, na němž náš fotbalový titul samozřejmě nemůže chybět, a to hned s bohatou odměnou pro nejlepší. Koncem uplynulého týdne oznámili pořadatelé ESWC, že na velkolepém francouzském finále, jež se odehraje v pařížském Disneylandu, bude do soutěžních titulů za podpory hlavního partnera, kterým je automobilka Peugeot, vloženo přes 200 tisíc dolarů pro nejúspěšnější hráče.
Výchozí obrázek

Hráči FIFA 10 se mohou počátkem letních prázdnin těšit na velmi pěkný turnaj, jenž je na obzoru. Dne 30. června by totiž mělo po svém obnovení odstartovat Electronic Sports World Cup nebo-li ESWC, na němž náš fotbalový titul samozřejmě nemůže chybět, a to hned s bohatou odměnou pro nejlepší.

Koncem uplynulého týdne oznámili pořadatelé ESWC, že na velkolepém francouzském finále, jež se odehraje v pařížském Disneylandu, bude do soutěžních titulů za podpory hlavního partnera, kterým je automobilka Peugeot, vloženo přes 200 tisíc dolarů pro nejúspěšnější hráče.

ESWC

Na FIFA 10, která se zde bude hrát na konzoli Sony PlayStation 3, poté připadlo krásných 14 tisíc dolarů. Na celkového vítěze čeká rovných 8 tisíc, na finalistu 4 tisíce a na bronzového medailistu zbylé 2 tisíce dolarů. Domácí kvalifikace je momentálně ve fázi jednání, avšak na velmi slibné cestě.