Přejít k hlavnímu obsahu

ESL CC: Česko [16:00] Itálie

22. 2. 2010 | 16:46 ESL CC: Česko [16:00] Itálie
Skupiny už byly oznámeny a dnes nás čeká první zápas proti Itálii!Prvním soupeřem českých reprezentantů ve skupině je Itálie. Tento tým by pro nás neměl být velkým problémem, ale může se stát cokoliv. Bude se hrát pouze jedna mapa, dod_argentan, 2x20 minut. Fandit a sledovat zápas můžete na SourceTV, které je uvedeno níže.
Výchozí obrázek

Skupiny už byly oznámeny a dnes nás čeká první zápas proti Itálii!

CZE vs ITA

Prvním soupeřem českých reprezentantů ve skupině je Itálie. Tento tým by pro nás neměl být velkým problémem, ale může se stát cokoliv. Bude se hrát pouze jedna mapa, dod_argentan, 2x20 minut. Fandit a sledovat zápas můžete na SourceTV, které je uvedeno níže.

{#Česká Republika} Česká republika vs Itálie {#Itálie}
DNES - 21:00
[16:00]
dod_argentan
Sestava ČR: Dav3, geMini, gArry, G5, G_M, bobZon
Sestava IT: Licantroat, Nonno, Templar Knight, TopogonfiO, cerbiatta, puchu69
SourceTV: 193.192.58.168:27022

{#Dánsko} Buchhave: ČR vyhraje o minimálně 4 fullcapy

Setkání dvou malých DoD:S komunity proběhle podle mě jednostranně a to vítězstvím Česka nad Itálii, díky snipujícím dovednostem Dav3a na kolejích.

Hráči na sledování: Dav3 a G_M

{#Velká británie} nbad: ČR vyhraje o 5 fullcapů

Tohle utkání bude určitě zajímavé sledovat. Poslední italský tým, který hrál na úrovní byl [ASK], který se ale rozpadl. Předpokládám, že ČR vyjde z tohoto zápasu jako vítěz založeno na faktu, že mají Dav3a.

Hráči na sledování: Dav3, geMini, bobZon

{#Ruská federace} 3aeZ: ČR vyhraje o 8 fullcapů

První zápas pro oba dva týmy v tomto NC. Bude se hrát mapa argentan a myslím si, že každý ví, jak těžké to bude pro Itálii. Od té doby co jsem viděl Český tým se připravovat a hrát se sestavou několik zápasů, můžeme předpokládat dobrou týmovou souhru. Na této mapě bude Dav3 rozhodujícím hráčem pro Českou republiku, ale také nesmíme zapomenou na G_Ma, který určitě splní svůj úkol a získá výhodu pro Český tým.

Hráčí na sledování: Dav3 a G_M

{#Polsko} Akyoto: ČR vyhraje o 3 fullcapy

Je těžké říct, kdo vyhraje tento zápas. Vím, že v českém týmu jsou dobří hráči, jako například Dav3 a gArry, ale nevím nic o italském týmu. Nikdy jsem o nich neslyšel. Vsadím se, že Česko může tento zápas vyhrát s pár fullcapy, ale to říkám jen proto, že jejich protihráče neznám :). GL & HF

Hráči na sledování: Dav3 a gArry