Přejít k hlavnímu obsahu

ESL CC: Česko [18:00] Litva

24. 2. 2010 | 15:00 ESL CC: Česko [18:00] Litva
Z prvního zápasu proti Itálii si Česko odnáší výhru 16:0 a už dnes čelí Litvě!
Výchozí obrázek

Z prvního zápasu proti Itálii si Česko odnáší výhru 16:0 a už dnes čelí Litvě!

CZE vs LIT

První zápas naší reprezentace proběhl neočekávaně a to výhrou s neuvěřitelným výsledkem 16:0. Dalším českým soupeřem je Litva, proti které se naši utkájí již dnes. Bude se hrát opět jedna mapa 2x20, kterou je dod_harrington. Tuto mapu si budete muset stáhnout, jestli chcete fandit naší reprezentaci na SourceTV, které je uvedeno níže.

{#Česká Republika} Česká republika vs Litva {#Litva}
DNES - 20:00
[18:00]
dod_harrington
Sestava ČR: Dav3, geMini, gArry, G5, G_M, bobZon
Sestava LT: Drover, Maserati, Ramc, WeeMan, raVEbITCHES, sinobis
SourceTV: 193.192.58.168:27022

{#Velká británie} mattiiii: ČR vyhraje o 5 fullcapů

Moc neznám ani jeden z těch týmů. Obě sestavy jsou docela neznámé. Každá ale obsahuje jedno známé jméno, konkrétně Dav3 a Weeman. Harrington je mapa, na které mají velkou výhodu allies na středové vlajce, která je centrem všeho dění. Hlavním klíčem je dobrý sniper a tudíž to vypadá, že mladá Česká strana má výhodu díky Dav3ovi, který je velmi dobrý sniper s momentálními špičkovými evropskými zkušenostmi za klan Volatile. V Litevském týmu znám jen jednoho hráče, kterým je WeeMan. Vím, že má zkušenosti na urovní premier divize za dA, ale bylo mi řečeno, že možná do zápasu nenastoupí. Každopádně jestli bude hrát, tak bude největší šancí Litevců k výhře. Přesto ale vidím vítězství Česka poměrně jednoduše.

Hráči na sledování: Dav3, Weeman

{#Ruská federace} kiV.in: ČR vyhraje o 5 fullcapů

Myslím si, že Česko tento zápas vyhraje bez problémů. Má více zkušeností a nakopávače zadků jako jsou Dav3, G_M a geMini. Popravdě neznám ani jednoho hráče z Litevského týmu až na Weemana, který hraje dobře, ale na Česko to stačit nebude.

Hráči na dívání: Dav3, G_M, geMini

{#Dánsko} Sadism: ČR vyhraje o 19 fullcapů

Harrington je mapa, na které se hodně capuje. Litva hrála první zápas proti Francii na argentanu, kde dostala hodně capů od jednoho z nejlepších národů. Česko odehrálo zápas proti Itálii, přičemž se jim podařio zdolat Italy skoro stejně jako Francie Litvu díky dobré přípravě. Česko má pár individuálně zkušených hráčů jako například Dav3a a gArryho. Když budu upřímný, tak jsou všichni čeští hráči na jiné úrovni než Litevci. Harrington je hodně rychlá mapa a nevidím žádný problém, proč by Češi neměli vyhrát. Jediná možnost Litevců jak vyhrát nebo spomalit hru je kempit.

Hráči na dívání: Dav3 a gArry

{#Německo} Apone: ČR vyhraje o minimálně 5 fullcapů

V druhém zápasu se proti sobě utkají jedny z nejmenších DoD:S komunit, přičemž jsou obě docela nezkušené. Vidím to jednoduchým vítězstvím Česka s výsledkem minimálně o 5 fullcapů na harringtonu. Přesto stále očekávám zajímavý souboj mezi Dav3m a Weemanem na středu. Oba dva jsou skvělí a rozhodující hráči tohoto zápasu, když budou mít dobrý den. Jestli Češi dokáží zastavit Weemanův aim na harringtonu, tak nebudou mít s výsledkem zápasu žádné problémy.

Hráčí na sledování: Dav3, G_M

{#Gruzie} BaRs: ČR vyhraje o 14 fullcapů

Tento zápas by měl být podle mě bezproblémový pro Český tým. Litevský tým je neznámý pro většinu evropské scény a také já o nich nemám žádné tušení. Je nespravedlivé je soudit podle předchozího výsledku s Francií. Na druhou stranu je Český tým dobrý a hrají dobře týmově. Vyhráli první zápas a nyní musí dosáhnout stejného výsledku, aby si upevnili postavení ve skupině. Když to shrnu, tak vítězem tohoto zápasu je bez debat Česko, které si jednoduše vezme své 3 body. Pro Litvu to bude dobrá lekce. Popravdě bych si rád vzal nějaké pivo a šel se koukat na tuhle hru přes SourceTV.

Hráči na dívání: Dav3 a G_M