Přejít k hlavnímu obsahu

ESL CC: Česko [02:10] Francie

8. 3. 2010 | 17:57 ESL CC: Česko [02:10] Francie
První dva zápasy už máme za sebou. Dnes náš čeká nejtěžší zápas proti loňskému vítězi Francii!EDIT: Nové SourceTV přídáno
Výchozí obrázek

První dva zápasy už máme za sebou. Dnes náš čeká nejtěžší zápas proti loňskému vítězi Francii!

CZE vs FR

EDIT: Nové SourceTV přídáno

První dva zápasy proti Itálii a Litvě už mají naši reprezentanti za sebou s výsledky 16:00 a 18:00 a momentálně jim zbývá odehrát ještě tři zápasy ve skupině. Už dnes se utkají proti loňskému vítěži Francii. Francie má velmi silný tým i letos a jejich jasným cílem je velké vítezství proti Česku. Bude se hrát opět jedna mapa 2x20, kterou je pro tento zápas dod_anzio. Sledovat a fandit našim reprezentantům můžete na SourceTV, které je uvedeno níže.

{#Česká Republika} Česká republika vs Francie {#Francie}
DNES - 21:30
[02:10]
dod_anzio
Sestava ČR: Dav3, geMini, gArry, G5, G_M, bobZon
Sestava FR: Bouh, HaVoK, Sup, aZn, akiR0, zibuuu
SourceTV: bcast03.blank-TV.de:50900

{#Velká británie} phn: FR vyhraje o minimálně 6 fullcapů

Dneska uvidíme loňského vítěze Nations Cupu, Francii, která se utká s Českou republikou. Vídím to jen jednou cestou a to vítězstvím Francie, která bude v tomto zápase mít výhodu co se týče skillu, týmové souhry a zkušeností. Americká strana na této mapě bude pro Česko neuvěřitelně těžkou. Na ni očekávám, že si Francie odnese minimálné 5 fullcapů. Americká strana pro Francii bude podle mě vyrovnanější, ale i přesto díky schopnostem francouzských hráčů by si měli odnést taky nějaký fullcap.

Hráči na sledování: Dav3  |  akiR0

{#Švédsko} Ekvall: FR vyhraje o 3-6 fullcapů

Když se podíváte na francouzské hráče, tak to vypadá, že porazí Českou republiku. Na druhou stranu si ale myslím, že by to nemusela být zas tak velká výhra a že to Češi dokáží ustát.

Hráči na sledování: Dav3, gArry  |  akiR0, HaVoK

{#Velká británie} vZ: FR vyhraje o 4 fullcapy

Kdyby jste si chtěli někde vsadit na vítěze, tak by to měla určitě být Francie, abyste vyhráli, protože mají velmi zkušené hráče. Každopádně ale nezavrhujte hráče z české reprezentace. Dav3 dokázal dát dohromady sestavu, která si dokázala bezproblémů poradit s Itálií a Litvou. Po boku s výše uvedeným kapitánem můžeme vidět svěží talenty geMiniho a gArryho, kteří tento tým také podpořili. Francie tento zápas vyhraje, ale ne tak lehce, jak očekává.

Hráči na sledování: Dav3, gArry  |  akiR0, HaVoK

{#Německo} jitz: FR vyhraje o 9 fullcapů

Předpovědět výsledek tohoto zápasu není bohužel těžké. Nechci být nějak drzý. Vím, že Česká republika vyhrála jejich první zápasy, ale myslím si, že tento nebude jejich třetí. Kvalita francouzského týmu je o hodně lepší a lineup tvoří o hodně zkušenější hráči. Česko má jedinou šanci a to držet skóre co nejníže a udělat vše pro to, aby ubránili svoje vlajky. Přeju jim hodně štěstí a po pravdě ho budou potřebovat.

Hráči na sledování: Dav3  |  HaVoK, zibuuu