Přejít k hlavnímu obsahu

ESL CC: Česko [00:11] Švédsko

První tři zápasy už máme za sebou. Dnes nás čeká čtvrtý zápas proti Švédsku!
Výchozí obrázek

První tři zápasy už máme za sebou. Dnes nás čeká čtvrtý zápas proti Švédsku!

CZE vs SE

Včera naše reprezentace odehrála již třetí zápas ve skupině proti Francii, kde se našim bohužel nepodařilo získat třetí vítězství, ale podle očekávání si odnesli první prohru 02:10 proti loňskému vítězi. Už dnes odehrají čtvrtý zápas proti velmi silnému Švédsku. Bude se hrát opět jedna mapa 2x20, kterou je pro tento zápas dod_lennon. Tuto mapu si budete muset stáhnout, pokud chcete sledovat a fandit našim reprezentantům na SourceTV, které bude uvedeno níže.

{#Česká Republika} Česká republika vs Švédsko {#Švédsko}
DNES - 21:00
[00:11]
dod_lennon
Sestava ČR: Dav3, geMini, gArry, G5, G_M, bobZon
Sestava SE: NoMercy, RBZ, antrax, dockan, key, nightmare
SourceTV: connect 193.192.58.168:27022

{#Dánsko} SpAnkZ: SE vyhraje o 4 fullcapy

Dneska tu máme souboj o druhé místo ve skupině B. Francie už odehrála všechny svoje zápasy bez jediné prohry a je jasné, že vyhraje svoji skupinu. Mapa tohoto zápasu je lennon, která vždy přinese hodně fullcapů. Jestli chtějí Češi porazit Švédy, musí předvést opravdu nejlepší souhru a donutit Švédy zachybovat. Očekávám dobrý zápas, při kterém se oba dva týmy budou snažit přestřilet a přechytračit druhý tým, což povede k jejich výhře. Myslím si ale, že si Švédi odnesou více fullcapů

Hráči na sledování: G_M  |  nightmare

{#Francie} Vanargand: SE vyhraje o minimálně 5 fullcapů

Švédsko je jasný favorit, ale Češi ukázali velmi dobrou hru proti Francii. To by mělo stačit na to, aby zatopili Švédům, ale na lennonu musí být jejich heavy velmi dobré, aby dokázali zastavit nightmara a antraxe a tím mít střední budovu pod kontrolou. Očekávám, že Češi budou pro Švédy něpříjemný na zahradě, ale celkově by Skandinávci měli vyhrát tento zápas.

Hráči na sledování: Dav3  |  nightmare, antrax

{#Gruzie} BaRs: SE vyhraje o 1-2 fullcapy

Oba dva týmy mají dobré výsledky z předchozích zápasů a oba dva prohrály proti Francii. Musí se plně koncentrovat, protože i jen jedna chyba může rozhodnout výsledek zápasu. Lennon je heavy mapa, takže bude asi nejvíce záležet právě na nich. Česko ukázalo velmi dobrou týmovou souhru na této mapě, takže budou mít Švédům co ukázat. Švédsko má zase na druhou stranu lineup složenou z top hráčů a budou se zaměřovat na slabiny protějšího týmu. Jsem si jist, že Češi odehrají dobrý zápas.

Hráči na sledování: bobZon, gArry

{#Španělsko} JuDaS: SE vyhraje o minimálně 3 fullcapy

Podle mého názoru nebudou mít Švédi nějaké větší problémy v tomto zápase. Jejich skill a týmová souhra by měly pro výhru stačit. Hráči jako nightmare a RBZ můžou Čechům udělat velké problémy právě na této mapě. Češi mají zase Dav3, na kterém bude záviset zahrada a celkově jejich motivace porazit dobrý tým jako jsou Švédi, by jim měla pomoc. Vítězství tohoto zápasu rozhodne o 2. přičce ve skupině B, kde Francii nemá konkurenta a už ji není možné sesadit z prvního místa.

Hráči na sledování: Dav3  |  nightmare, RBZ