Přejít k hlavnímu obsahu

ESL CC: Česko [02:04] Nizozemí

Už dnes nás čeká poslední zápas ve skupině v letošním ESL Country Championship proti Nizozemí.
Výchozí obrázek

Už dnes nás čeká poslední zápas ve skupině v letošním ESL Country Championship proti Nizozemí.CZE vs NL

Minulý zápas proti Švédsku si naše reprezentace bohužel nevedla moc dobře a tudýž si odnesla druhou prohru, takže už nemá šanci postoupit do playoff. Nyní nás čeká poslední zápas ve skupině proti Nizozemí, přičemž se naši budou snažit tento zápas vyhrát, aby měli lepší postavení v LB. Bude se hrát opět jedna mapa 2x20, kterou je pro tento zápas dod_salerno. Tuto mapu si budete muset stáhnout, pokud chcete sledovat a fandit našim reprezentantům na SourceTV, které bude uvedeno níže.

{#Česká Republika} Česká republika vs Nizozemí {#Nizozemsko}
DNES - 21:00
[02:04]
dod_salerno
Sestava ČR: Dav3, geMini, gArry, G5, G_M, bobZon
Sestava NL: 4nkor, GTR, LNZ., Lokj, hesh, miintz
SourceTV: connect 193.192.58.168:27022

{#Velká británie} jo3y: výhra bude o 2-3 fc

Tak co k tomu říct. Opravdu nedokážu říct vítěze tohoto zápasu, protože oba dva týmy se připravovaly zhruba stejně a oba mají dobré jedince ve svých sestavách, takže si myslím, že výsledný rozdíl fullcapů bude okolo 2-3.

Hráči na sledování: Dav3, gArry  |  Lokj, miintz

{#Švédsko} WeeMan: ČR vyhraje o 1-2 fullcapy

Myslím si, že tento zápas bude velmi vyrovnaný a bude těžké udělat pár fullcapů na této mapě pro oba dva týmy. Podlě mě z tohoto zápasu odejdou Češi jako vítězi.

Hráči na sledování: Dav3, gArry  |  Lokj, 4nkor

{#Španělsko} DeZeR!: ČR vyhraje o 3 fullcapy

Viděl jsem část jednoho zápasu české reprezentace a myslím si, že mají dobrou týmovou souhru a že je to celkově dobrý tým. Určitě bude stát za to sledovat Dav3a, na straně Česka, a 4nkora, na straně Nizozemí, který hrál za top týmy a je velmi důležitým článkem jeho týmu.

Hráči na sledování: Dav3  |  4nkor

{#Švédsko} Ekvall: ČR vyhraje o 2 fullcapy

Oba dva týmy mají určitě hodně co ukázat. Hlavně po tom, co předvedli Češi v zápase proti Francii si myslím, že tento zápas budou mít pod kontrolou a porazí Nizozemce, kteří se budou snažit získat třetí místo ve skupině.

Hráči na sledování: Dav3  |  miintz

{#Gruzie} BaRs: ČR vyhraje o 1-2 fullcapy

Toto bude poslední zápas ve skupině pro oba dva týmy. I přes to, že tento zápas nemůže nijak ovlivnit pořadí Francie a Švédska, které se už kvalifikovali do playoff, tak rozhodne o třetím místě. Oba dva týmy znám velmi dobře, neboť jsem proti nim už několikrát hrál a mohu říct, že jsou silné a mají co ukázat. Na této mapě je poměrně téžké zabrat středovou vlajku a proto bude rozdíl bodů poměrně malý.

Hráči na sledování: Dav3, gArry  |  4nkor