Přejít k hlavnímu obsahu

Infinitus mění sestavu

22. 4. 2010 | 18:28 Infinitus mění sestavu
Jeden z Bristkých týmů prošel za poslední dobu velkými změnami a s tím přišly i velké cíle do budoucna.
Výchozí obrázek

Jeden z Bristkých týmů prošel za poslední dobu velkými změnami a s tím přišly i velké cíle do budoucna.

ilogo.jpg
Grafika: Logo týmu infinitus

Za poslední týdny prošel Britský tým infinitus změnami v sestavě. Richard "RicKaaa" Kay přebírá vedení týmu a s tím rovnou přichází dvě nové posily, kterými jsou Timo "shame" Albers a Sergey "Solo" Naumenko.

Infinitus se značně a konzistentně zlepšovali v poslední době a dostali se dokonce do nadcházející EMS sezóny, což je dobrý úspěch, když se podíváme na skill, který je vyžadován.

Stávající nálada v týmu je velmi dobrá a po pár rozhovorech s jejich členy vyšlo najevo, že se těší na soupeření s lepšími týmy a jejich budoucí výsledky.

 

K změnám a budoucnosti týmu se vyjádřil nový clanleader Rcihard "RicKaaa" Kay:

V nedávné době jsme měli problémy s naší sestavou, hlavně díky nedostatku motivace některých hráčů z několika důvodů. Aktivita těchto jedinců se nezměnila ani poté, co jsme dosáhli našeho cíle, kterým byla kvalifikace do EMS. S tím přišlo i Crassusovo oznámení, že přechází také do inaktivity kvůli škole, veděli jsme, že budeme muset udělat nějaké změny v sestavě, abychom zůstali pohromadě. Začali jsme tedy hledat hráče, přičemž jsme narazili na Soloa s Shamea a po pár hrách jsme věděli, že tito hráčí bezvadně sedí do naší sestavy.

Naším cílem je zahrát EMS a ESL sezóny nejlépe, jak dokážame a překvapit našimi výsledky. Podle mě je náš tým velmi podceňován a nikdo od nás neočekává nějaké vyrovnané souboje s top týmy. Chtěl bych také popřát hodně štěstí hráči Inc, který se rozhodl přejít k WoW a dát mu vědět, že bez něho by se tento tým tak daleko nedostal. 

Nová sestava infinitus vypadá následovně:

{#Velká británie} Richard "RicKaaa" Kay
{#Velká británie} James "semaj" Perfect
{#Německo} Timo "shame" Albers

{#Velká británie} Aaron "aKaaa" Swain
{#Velká británie} Alex "bQQMzR^^!" Howard

{#Ruská federace} Sergey "Solo" Naumenko

{#Německo} Mert "crassus" Aydin