Přejít k hlavnímu obsahu

LAN Málkov 2010

22. 4. 2010 | 19:43 LAN Málkov 2010
Jednoznačná akce roku pro všechny fanoušky hry Team Fortress 2 se nám po roce opět blíží. Všechny nejasnosti ohledně termínu konání akce jsou již pasé a každý opravdový fanda má již ve svém kalendáři červeně zvýrazněn termín 25.-27. června.
Výchozí obrázek

Jednoznačná akce roku pro všechny fanoušky hry Team Fortress 2 se nám po roce opět blíží. Všechny nejasnosti ohledně termínu konání akce jsou již pasé a každý opravdový fanda má již ve svém kalendáři červeně zvýrazněn termín 25.-27. června.

Pro všechny, kteří se o LAN Málkov dne dozvěděli poprvé, si celou akci nejdříve stručně představíme. Vše začalo v roce 2007, kdy člověk stojící za celou akcí, Karel 'elmis' Mayer, pořádal první lanparty ve hře Medal of Honor. Jako prostory pro tuto akci posloužila víceúčelová sportovní hala v severočeské obci Málkov (u Chomutova), která nabízí pro takovouto akci perfektní zázemí. Když při dalším ročníku této Medal of Honor akce začal upadat zájem o tuto hru, bylo na čase hledat zájemce o kvalitní lanku jinde. V roce 2009 se tak stal hlavní hrou této akce Team Fortress 2.

Na historicky první LAN v TF2 dorazilo do Málkova přes 70 lidí z celé České republiky a Slovenska. Hlavním turnajem byl turnaj v TF2, který nesl podtitul Mistrovství CZSK v Team Fortress 2 a účastnilo se ho celkem 10 týmů. Dalších 6 týmů se pak složilo pro turnaj v doprovodné hře Left 4 Dead. Snad pro všechny účastníky se tato akce stala nezapomenutelnou a kdo zde nebyl, lituje toho do dnes nebo absolutně netuší o co přišel.

LAN Málkov 2009

Informace o LAN Málkov 2010

Místo konání: Málkov (u Chomutova) - odkaz na Mapy.cz
Datum:  25.6.-27.6.2010
Kapacita: 84 účastníků (s možností rozšíření)

Registrace do TF2 turnaje: 20.4.-15.5.2010
Registrace do doprovodného turnaje: 15.5.2010 - 30.5.2010
Vstupné: 200 kč záloha (platba předem) + cca 150 Kč doplatek na místě, celkem 350 Kč

Výše vstupného závisí na počtu účastníků celé akce. Při loňských 70 lidech se doplácelo 150 Kč. Mimo hlavního TF2 turnaje se bude konat další turnaj v doprovodné hře, která zatím nebyla oznámena. Možnost přespání je přímo v hale (spacák s sebou) nebo je možné dopředu si domluvit pohodlnější formu ubytování. V prostorách haly je hospoda, jejíž otevírací doba se řídí podle zájmu účastníků o pravidelné doplňování tekutin. V obci Málkov je také k dispozici restaurace.

LAN Málkov 2009

LAN Málkov je komunitní akcí. Zajištěny jsou prostory a technické zázemí v podobě síťvých a elektrických rozvodů. Zbytek je na samotných hráčích. Hlavní organizátor Karel 'elmis' Mayer vyhlásil letošní motto této akce, kterým je: "LANka bude taková jakou si ji uděláte". Každý se tak může zapojit do její organizace. Ať už se jedná o shánění sponzorů nebo cokoliv jiného co bude ke prospěchu celé akce. Je to jen na vás. I kdyby byla celá akce jen z poloviny vydařená jako ta minulá, rozhodně by si ji nikdo neměl nechat ujít. Opravdu se jedná o unikátní zážitek. Kdo nezažil, nepochopí.

Jakékoliv dotazy ohledně LAN Málkov 2010 můžete směrovat na oficiální web celé akce nebo přímo zde do komentářů, kde se vám dozajista dostane odpovědi.

Zdroj: LAN Málkov
Štítky: Málkov 2010