Přejít k hlavnímu obsahu

Je to tady, MYM oznamuji SC II sestavu!

28. 4. 2010 | 18:08 StarCraft 2
Dlouho očekávaná událost celé StarCraft II scény je tady. Tehdejší gigant a veleúspěšný tým ve hře Warcraft III, MeetYourMakers, oznamuje sestavu ve hře StarCraft II. Toto se děje téměř měsíc po rozpuštění Warcraft III týmu.Celá StarCraft II scéna se třásla nedočkavostí jací hráči budou reprezentovat MeetYourMakers, obvzláště pak po oznámení elitní a namakané soupisky klubu Mousesports. Nyní je to tady a my si můžeme tyto hráče představit.
Výchozí obrázek

Dlouho očekávaná událost celé StarCraft II scény je tady. Tehdejší gigant a veleúspěšný tým ve hře Warcraft III, MeetYourMakers, oznamuje sestavu ve hře StarCraft II. Toto se děje téměř měsíc po rozpuštění Warcraft III týmu.

Celá StarCraft II scéna se třásla nedočkavostí jací hráči budou reprezentovat MeetYourMakers, obvzláště pak po oznámení elitní a namakané soupisky klubu Mousesports. Nyní je to tady a my si můžeme tyto hráče představit.

Do MYM zavítala hned čtveřice hráčů a jeden manager. V sestavě nechybí ani známá tvář Warcraft II scény, Benjamin „DeMusliM“ Baker. Ten se stal okamžitě po přesedlání na SC II jedním z nejlepších Terranských hráčů. Dále se v sestavě objevuje jeden z nejlepších amerických hráčů, Dan „Artosis“ Stemkoski, talentovaný Polák Maciej „Raven'“ Polak a největší hvězda celé soupisky Kim Dong „GARIMTO“ Soo. Kim Dong „GARIMTO“ Soo je znám jako dvojnásobný OSL šampión.Tento devětadvacetiletý hráč podepsal s MYM patnáctiměsíční kontrakt a bude jej reprezentovat na všech StarCraft II turnajích. Smlouva nabyla platnosti 1. dubna 2010, oficiálně by měla tedy vypršet 30. června 2011.

Dan „Artosis“ Stemkoski se momentálně stěhuje z Koreje do Číny, kde reprezentoval USA na turnaji StarsWar. Poláka Macieje „Raven'“ Polaka můžeme znát již z působení v elitním StarCraft kádru, taktéž pod taktovkou MYM.

Doufám, že se tato ostřílená sestava stane velkou konkurencí pro mnohem početnější, avšak podobně zkušenou sestavu klubu Mousesports. Určitě se nemýlím, když říkám, že garance napínavých soubojů je již teď dostatečně zajištěná. Good luck guys!

Sestava MYM ve hře StarCraft II:

{#Velká británie} Benjamin „DeMusliM“ Baker
{#Korejská republika} Kim Dong „GARIMTO“ Soo
{#Polsko} Maciej „Raven'“ Polak
{#Spojené státy americké} Dan „Artosis“ Stemkoski
{#Německo} Dominic „suNNy“ Bougé – manager