Přejít k hlavnímu obsahu

Jubilejní 119. Team Fortress 2 update

Uplynuly necelé dva dny od vydaní posledního updatu pro TF2 a už tady máme další, který se ve Valve rozhodli řádně oslavit.Proč právě update s pořadovým číslem 119? Co je na něm jubilejního? Tak tyto otázky si klade snad každý. Valve vše vysvětlují na svém oficiálním TF2 blogu následovně:
Výchozí obrázek

Uplynuly necelé dva dny od vydaní posledního updatu pro TF2 a už tady máme další, který se ve Valve rozhodli řádně oslavit.

119. Update

Proč právě update s pořadovým číslem 119? Co je na něm jubilejního? Tak tyto otázky si klade snad každý. Valve vše vysvětlují na svém oficiálním TF2 blogu následovně:

Bylo to rušné odpoledne, když jsme připravovali příspěvek na blog k oslavě stého updatu Team Fortress. Jak se často stává, z třiceti minut Valve Času jsme se probrali s proleženinami, řádnými plnovousy a zjistili jsme, že uplynuly týdny. Zatímco jsme byli mimo, někdo vydal dalších 19 updatů, jejichž vydání bylo původně plánováno na rok 2008. V každém případě vítejte u oslavy 119. updatu.

Žádné velké změny od tohoto výročního updatu nečekejte. Jedná se hlavně o opravy chyb, které napáchal minulý update, plus nějaké kosmetické úpravy. Aby hráči nebyli při této oslavě ochuzeni o nějaké novinky, přidali Valve do hry medaile, které mají odměnit hráče za jejich věrnost. Zlatou medaili (Grizzled Veteran) obdrží hráči, kteří TF2 začali hrát nejpozději 3 měsíce od vydání hry. Hráči hrající TF2 do jednoho roku po vydání hry dostanou stříbrnou medaili (Soldier of Fortune) a ten zbytek, tedy hráči hrající TF2 od doby kdy byla hra rok a více na trhu, se může těšit na medaili bronzovou (Mercenary).

Pro zajímavost také Valve uvádí velikost souborů hry, jakou měli hned po vydání hry v září roku 2007 a velikost těchto souborů v současnosti. Objem všech dat se za necelé 3 roky po 119 updatech z původních 2,45GB zdvojnásobil na 4,83GB a to vše samozřejmě zdarma. Holt kdo umí, ten umí. A kdo neumí, ten prodává 5 map (z toho 2 remake) za 15 euro jako datadisk ke hře.

Bez VÁS* by jsme to nedokázali!

* Pro záznam, vy by jste to bez nás také nedokázali... Bez nás by jste stále pobíhali po de_dust...

Krasné shrnutí všch změn, kterých jsme se za těch 119 aktualizací hry dočkali, naleznete na zvláštní stránce oficiálního TF2 blogu. VAROVÁNÍ: Na jeho přečtení si udělejte minimálně půl dne volno!

Štítky: TF2 Blog