Přejít k hlavnímu obsahu

ESL CC PD: Česko [02:00] Maďarsko

Skupiny už byly dohrány a nyní je soutěž rozdělena na dvě části a to PlayOffs a PlayDowns. Česko je bohužel v té druhé - PlayDows a už dnes nás čeká první zápas proti Maďarsku.
Výchozí obrázek

Skupiny už byly dohrány a nyní je soutěž rozdělena na dvě části a to PlayOffs a PlayDowns. Česko je bohužel v té druhé - PlayDows a už dnes nás čeká první zápas proti Maďarsku.

CZE vs HU

Poslední zápas ve skupině proti Nizozemcům se bohužel nevyvedl, jak se původně očekávalo a Nizozemci porazili Česko poměrně těsně 4:2. Nyní se Česko dostalo do PlayDowns, kde bude dnes bojovat o postup proti Maďarům. Tentokrát se ale budou hrát dvě mapy 4x15 minut, kterými jsou dod_anzio a dod_argentan. Fandit našim reprezentantům a sledovat tento zápas budete moci na SourceTV, které bude uvedeno níže.

{#Česká Republika} Česká republika vs Maďarsko {#Maďarsko}
DNES - 21:00
[02:00]
dod_anzio, dod_argentan
Sestava ČR: Dav3, gArry, G5, henry, G_M, bobZon
Sestava HU: aramo, attint, isaac, maiden, ocsike, tata250
SourceTV: connect bcast06.blank-TV.de:50700

{#Gruzie} BaRs: ČR vyhraje o 2 fullcapy

Podle mě nebudou mít Maďači v tomto zápase žádnou šanci. Bude to jednoduchý zápas pro Čechy. Budou se hrát old school mapy, kterými jsou anzio a argentan a obě vyžadují dobrou týmovou souhru, obzvlášť anzio. Tady rozhodují všechny classy, díky dvěma dvojkovým vlajkám, nikoliv jen jedna.

Hráči na sledování: Dav3  |  tata250

{#Ruská federace} Solo: ČR vyhraje o 1 fullcap

Jak můžeme vědět, obě tyto země mají velmi malou komunitu, ale za to velmi přátelskou a docela i zkušenou. Češi vypadají v tomto zápase lépe díky Dav3ovi a G_Movi, kteří mají zkušenosti z evropských top týmů. Jejich týmová souhra je kvalitní. Nemůžeme ale říct, že Maďaři jsou oproti Čechům úplný amatéři. Také ale vím, že leader Maďarska udělal s jeho týmem velmi dobrou práci, tak uvidíme, jak jim to nakonec půjde.

Hráči na sledování: Dav3 & G_M  |  Aramo & TATA250.