Přejít k hlavnímu obsahu

Vicious and Evil jsou zpět

5. 5. 2010 | 14:58 Vicious and Evil jsou zpět
Na scéně se oběvuje nový francouzsko-belgický tým s velmi silnou sestavou.
Výchozí obrázek

Na scéně se oběvuje nový francouzsko-belgický tým s velmi silnou sestavou.

vaelogo.jpg
Grafika: Logo týmu vae

Vicious and Evil oznámili jejich novou DoD:S lineup s hráčmi, kteří se na scéně pohybují už hodně dlouho a působili v týmech jako jsou diAmond, eXtensive! a FirstFrag.

Mluvíme tu například o Cqrlx7, roz, dew a nKx, kteří dříve hráli za eXtensive! a s tímto týmem se vždy umístili do třetího místa ve všech turnajích, kterých se účastnili.

Jejich cílem je úspěšně zahrát tuto ESL Major Series, ve které už porazili wtf.dods a ještě je v následujících dvou týdnech čeká Dimegio s rctic.

 

Ke vzniku tohoto týmu se vyjádřil Bart "souL" Van Den Bergh:

Zhruba před 6 měsíci jsem přešel z DoD:S na CS:S, které jsem hrál s mými kamarády z MERCURY.ccs. Bohužel to nevyšlo tak, jako minule a tak jsem se rozhodl s hraním skončit. Hned na to jsem ale obdržel zprávu od mého bývalého spoluhráče z FirstFrag.dods, matzitiho, který se mě zeptal, jestli bych měl zájem se přidat k nově vznikajícímu týmu v DoD:S. Sestava vypadala velmi slibně a po pár změnách jsme sestavili lineup z bývalých top hráčů. Začali jsme jako cyberaddicts, ale po chvíli se mě PTk zeptal, jestli bychom neměli zájem reprezentovat tag Vicious&Evil a za to obdržet dostatečnou podporu pro nadcházející ligy a lanky. To byla nabídka, kterou jsme nemohli odmítnout a tak jsme tady!

Nová sestava Victious&Evil vypadá následovně:

{#Belgie} Carl "Cqrlx7" Gérard
{#Belgie} Bart "souL" Van Den Bergh
{#Francie} Arnaud "Jaysku" Le Rumeur

{#Belgie} Mathieu "matziti" Deroo
{#Belgie} Thomas "roz" Bruni

{#Francie} Aurélien "dew" Morange

Náhradníci:
{#Francie} Pierrick "nKx" Cousin
{#Německo} Martin "t4nk" Nitschke
{#Belgie} Jasper "Link" Theyksens