Přejít k hlavnímu obsahu

Černá orlice přilétá se svou sestavou

13. 5. 2010 | 15:11 StarCraft 2
Nadpis tohoto článku je sice poněkud zavádějící, avšak to nic nemění na tom, že Německo oznámilo sestavu svého národního týmu. Ta je rozdělena na dvě, dalo by se říct, kategorie – A a B. Jaká jmena figurují v obou skupinách? Neváhejte a čtěte dále.Loď, jíž se přezdívá na mezinárodním poli „Ger-Team“ konečně vyplouvá se svého přístavu a je připravena rozdat si to s jakýmkoli odporem. Ale vraťme se k samotným začátkům, jak to vlastně všechno začalo?
Výchozí obrázek

Nadpis tohoto článku je sice poněkud zavádějící, avšak to nic nemění na tom, že Německo oznámilo sestavu svého národního týmu. Ta je rozdělena na dvě, dalo by se říct, kategorie – A a B. Jaká jmena figurují v obou skupinách? Neváhejte a čtěte dále.

Loď, jíž se přezdívá na mezinárodním poli „Ger-Team“ konečně vyplouvá se svého přístavu a je připravena rozdat si to s jakýmkoli odporem. Ale vraťme se k samotným začátkům, jak to vlastně všechno začalo?

O sestavení národního týmu Německa se postarala známá trojice rinets, Justafanatic a aKa.Nemesis. Jak již jsem zmínil, národní tým se skládá ze dvou částí, představme si tu první část.

A Team

Ten se skládá z nejlepších hráčů německa (překvapivě) a jeho hlavním úkolem je pravidelně se účastnit a vyhrávat hlavní StarCraft II turnaje, jako je třeba Nation War League. U tohoto týmu se předpokládá dobré umístění a vkládají se do něj velké ambice.

B Team

Tento tým není veřejností tolik oceňován a taktéž , pochopitelně, není o něj takový zájem jako o A team německa. To ale nic nemění na situaci, že i tento tým se bude účasnit národních soubojů také. Avšak nárky kladené na tento tým jsou pochopitelně nižší, než-li je tomu u „áčka“.

Nationladder

S touto novinkou přicházejí Němci také. Jedná se o jakýsi žebříček nejlepších hráčů, ve kterém budou jak zástupci A a B teamu německa, tak i hráči, kteří budou kvalifikováni Je to vynikající příležitost pro hráče, neboť pokud budou hráči podávat špatné výsledky, může se stát, že hráč A týmu se brzy může stat součástí „béčka“ či naprosto vypadnout z týmu. Taktéž schopní hráči se mohou probojovat do B týmu a následně i do A teamu. Německo tím může získat skvělé a talentované hráče a taktéž se distancovat od těch, řekněme špatně hrajících. Vše záleží jen na výkonu, jaký podají hráči.

Národní tým Německa vypadá tedy takto:

A Team:
     
                                       
{#Německo} HasuObs
{#Německo} iNfeRnal
{#Německo} Socke
{#Německo} GoOdy
{#Německo} Mondragon
{#Německo} HoRRoR
{#Německo} Dark.Force
{#Německo} TheLittleOne

B Team:

{#Německo} INSoleNCe
{#Německo} SkYliner
{#Německo} Mardow
{#Německo} diehilde
{#Německo} SeppL
{#Německo} miou
{#Německo} NarutO
{#Německo} Spell