Přejít k hlavnímu obsahu

Z infinitus do Casca

23. 5. 2010 | 17:44 Z infinitus do Casca
Infinitus, který nedávno udělal změny v sestavě, se rozhodl ještě jednou obměnit sestavu a přejít pod švédský multiclan Casca.
Výchozí obrázek

Infinitus, který nedávno udělal změny v sestavě, se rozhodl ještě jednou obměnit sestavu a přejít pod švédský multiclan Casca.

cascalogo.jpg
Grafika: Logo týmu Casca

Nedávno prodělal britský tým infinitus změny v sestavě díky osobním problémům nějakých hráčů. Ze začátku to fungovalo tak, jak všichni očekávali, ale pak nastal další zlom a tak se tým ještě jednou rozhodl pozměnit sestavu a k tomu ještě přejít pod jiný multiclan. Jejich novým domovem se proto stává Casca.

Tento tým nyní hraje letošní EMS sezónu, kde v prvním zápasem dokázali porazit velmi silný německý tým pod, ale poté v druhém zápase utrpěli velkou porážku proti francouzským SexyGamers. Jejich kvalifikaci do playoff rozhodne zápas s britských top týmem a jedním z velkým favoritů celého turnaje, clutchmasterz.

 

Pár slov od managera clanu Casca Patrika "kilerpi" Andmarkena:

Když naše původní DoD:S sekce přešla do inaktivity, tak jsem začal mluvit s Loriusem o hledání nového týmu. Jako první mě napadli právě infinitus, protože znám aKaaaa už hodně dlouho dobu, který mi také pomohl s organizací tohoto týmu a zároveň za tento tým působil v jeho začátcích. Jsem rád, že to vyšlo a těším se na jejich podporování.

K této změně se také vyjádřil clanleader Casca Richard “Rickaaa” Kay:

Opravdu jsme nečekali takovou nabídku. Když jsme ji ale dostali, tak jsme to probrali v týmu a shodli jsme se na tom, že to přijmeme a jsme rádi, že budeme moc tento tým reprezontovat.

Nová sestava Casca vypadá následovně:

{#Velká británie} Richard "RicKaaa" Kay
{#Velká británie} James "semaj" Perfect
{#Španělsko} Jose Manuel "sinhacker" Lopez
{#Ruská federace} Sergey "Solo" Naumenko

{#Velká británie} Alex "bQQMzR^^" Howard
{#Polsko} Piotr "Piter" Czerwinski

{#Polsko} Sebastian "alone" Morawiec

Náhradníci:
{#Velká británie} Aaron "aKaaa" Swain
{#Německo} Mert "crassus" Aydin