Přejít k hlavnímu obsahu

ESWC 2010: Druhá fáze je u konce

2. 7. 2010 | 20:45 Counter Strike 1.6
Poslední zápasy druhé skupinové fáze je za námi a je nám známa osmička postupujících. Vedle skvělých fnatic či SK Gaming, překvapením dne se pak stali domácí BURNING!.Favorité pokračují dálHlavní favorité na zisk triumfu, týmy SK Gaming, fnatic a Mortal Team Work, pokračují v rozjeté cestě z první, včerejší, fáze. Dánský celek ve své ranní skupině dostali opravdu těžké
Výchozí obrázek

Poslední zápasy druhé skupinové fáze je za námi a je nám známa osmička postupujících. Vedle skvělých fnatic či SK Gaming, překvapením dne se pak stali domácí BURNING!.

Favorité pokračují dál

Hlavní favorité na zisk triumfu, týmy SK Gaming, fnatic a Mortal Team Work, pokračují v rozjeté cestě z první, včerejší, fáze. Dánský celek ve své ranní skupině dostali opravdu těžké

POPISEK OBRAZKU
Frag eXecutors mají nadále šanci obhájit triumf
(foto: hltv.org)

soupeře, vedle polských Frag eXecutors, amerických Evil Geniuses, se do cesty přikradli i mousesports. Žádný z těchto potencionálních pokořitelů ovšem mTw nepotrápil a Dánové se třemi výhrami pokračují ve stejném rytmu, jakým dominovali na nedávném DreamHacku.

Švédské duo SK Gaming-fnatic své skupiny ovládli taktéž jako výše zmínění Mortal Team Work. Oba dva celky si na své konto připsali tři vítězství a lehce postoupili do třetí, závěrečné fáze turnaje.

BURNING! překvapují

Francouzská jednička, tým BURNING, potvrdili svou pozici a ve skupině A, kde narazili na konkurenční Fair Frag, PlayZone.fi a Natus Vincere, dokázali porazit všechny své soupeře. Vítězstvím 16-14 nad Natus Vincere ukázali, že se s nimi musí počítat do závěrečných bojů, kde na sebe narazí jen ti nejlepší. To Natus Vincere prohráli hned dvě utkání a jen díky lepšímu skóre o fous postoupili do finální fáze. Týmu se moc nedaří a pokračují ve výkonech z nedávného DreamHacku (tam ukrajinský celek vypadl už ve čtvrtfinále).


Reprezentanti Brazílie, FireGamers (foto: hltv.org)

Velkým pozdvižením se stal zápas mezi H2k Gaming a FireGamers. Tyto týmy mezi s sebou ve skupině uhráli remízu 15-15, která by do play off posunula brazilský celek. Organizátoři ovšem unáhleně vypustili do světa zprávu, že se bude hrát po-skupinové prodloužení, které mělo rozhodnout o postupujícím týmu. V následujících minutách to ovšem odvolali a ohlásli, že vše zůstává tak, jak doposud bylo.

Osmička postupujících

{#Francie} BURNING!
{#Dánsko} mTw
{#Švédsko} SK Gaming
{#Švédsko} fnatic
{#Ukrajina} Natus Vincere
{#Brazílie} FireGamers
{#Polsko} Frag eXecutors
{#Spojené státy americké} compLexity

Už brzy bude znám postupový pavouk, proto sledujte stránky PLAYzone.cz, kde vám přineseme veškeré informace z ESWC Grand Finals 2010.