Přejít k hlavnímu obsahu

Známe skupiny GC Šanghaj

8. 7. 2010 | 19:58 Counter Strike 1.6
Dvě skupiny po čtyřech týmech bude mít první turnaj nové sezóny ESL Intel Extreme Masters.Loni se na turnajích série Global Challenge dařilo fnatic. Bude tomu tak i letos?Seznam účastníků IEM5 Global Challenge jsme vám přinesli terpve před pár dny a již nyní známe rozdělení těchto týmů do skupin.
Výchozí obrázek

Dvě skupiny po čtyřech týmech bude mít první turnaj nové sezóny ESL Intel Extreme Masters.


Loni se na turnajích série Global Challenge dařilo fnatic. Bude tomu tak i letos?

Seznam účastníků IEM5 Global Challenge jsme vám přinesli terpve před pár dny a již nyní známe rozdělení těchto týmů do skupin.

Skupina ASkupina B
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Švédsko} fnatic
{#Švédsko} SK Gaming{#Německo} mousesports
{#Korejská republika} WeMade FOX{#Spojené státy americké} Evil Geniuses
{#Čína} TBA{#Čína} TBA

Ve skupině A tak uvidíme odvetu finále nedávného ESWC mezi SK Gaming a Na´Vi. Tyto týmy se tak pravděpodobně poperou o postupové pozice. S prázdnou však nebudou chtít odejít ani WeMade FOX, jejichž výkony se pohybují po sinusoidě. Čtveřici uzavře tým, který postoupí z čínské kvalifikace. Očekává se, že poslední místo ve skupině A i B si zajistí sekce zastupující organizaci TyLoo.

Ve skupině B jsou hlavními favority fnatic, a to i přes slabší výkony z posledních dvou turnajů. O druhé postupové místo bude velký boj mezi mouz a EG, kteří spolu na ESWC pouze remizovali a i nyní může vyhrát kdokoli. Čtvrtým týmem bude opět čínský celek.

Global Challenge Šanghaj se hraje ve dnech 29. července až 1. srpna. My na PLAYzone.cz se Vám pokusíme přinést podrobnou coverage včetně sázek na všechny zápasy.