Přejít k hlavnímu obsahu

Zatrénujte si HoN s profíky z Fnatic

9. 7. 2010 | 01:01
Na webové prezentace týmu Fnatic běží od dnešního dne soutěž, kde můžete do 12. 07. 2010 vyhrát šanci si zatrénovat přímo s hráči týmu Fnatic.HoN. Stačí pouze napsat nějaký komentář k novince, která je uvedena jako zdroj tohoto článku. Do příspěvku stačí uvést jméno hráče, se kterým byste chtěli strávit chvíli času a proč byste měli být vybrání právě vy. A co vás vlastně v případě výhry čeká?
Výchozí obrázek

Na webové prezentace týmu Fnatic běží od dnešního dne soutěž, kde můžete do 12. 07. 2010 vyhrát šanci si zatrénovat přímo s hráči týmu Fnatic.HoN.

Fnatic LogoStačí pouze napsat nějaký komentář k novince, která je uvedena jako zdroj tohoto článku. Do příspěvku stačí uvést jméno hráče, se kterým byste chtěli strávit chvíli času a proč byste měli být vybrání právě vy. A co vás vlastně v případě výhry čeká?

Dvě hodiny tréninku s vámi vybraným hráčem, během kterých vám daný hráč zodpoví přes Skype jakékoliv otázky na téma Heroes of Newerth. Tipy a triky od těch nejlepších hráčů světa zdarma? To stojí za to ne?

Zdroj: fnatic.com
Štítky: fnatic