Přejít k hlavnímu obsahu

MYM propouští CS sekci

9. 7. 2010 | 10:50 Counter Strike 1.6
Po pár dnech kolování zákulisních informacích, které napovídaly, že by slavná organizace mohla propustit svůj Counter-strike 1.6 tým, je jasno.Meet Your Makers na Dreamhacku Summer (foto: hltv.org)Meet Your Makers skutečně opuští CS tým patřící dlouhodobě do velké čtyřky na švédské scéně. Vyhazov přichází pár týdnů poté, co tým zahrál po delší době kvalitní výsledek - třetí místo na Dreamhacku Summer.
Výchozí obrázek

Po pár dnech kolování zákulisních informacích, které napovídaly, že by slavná organizace mohla propustit svůj Counter-strike 1.6 tým, je jasno.

Meet Your Makers na Dreamhacku Summer (foto: hltv.org)

Meet Your Makers skutečně opuští CS tým patřící dlouhodobě do velké čtyřky na švédské scéně. Vyhazov přichází pár týdnů poté, co tým zahrál po delší době kvalitní výsledek - třetí místo na Dreamhacku Summer.

Vyjádření jedné z hvězd týmu, Marcuse "Delpan" Larssona:

Rád bych organizaci Meet Your Makers poděkoval za čas, který jsem v ní strávil. Dali mi možnost cestovat a hrát po celém světě a za to jsem velmi vděčný. Zažil jsem tu počátek své profesionální kariéry, ale nyní je čas se posunout. Děkuji všem našim fanouškům.

Organizace se sídlem v Německu se tak ocitla bez CS týmu. Naznačila ale, že příchod nové sekce je doslova za dveřmi.

O osudu sekce, která odešla, toho není příliš známo. Uvidíme, jestli budou hráči hledat novou organizaci jako tým, nebo zda půjde každý svou cestou.

Bývalá sestava Meet Your Makers:

{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita
{#Švédsko} Marcus "Delpan" Larsson
{#Švédsko} Marcus "zet" Sundström
{#Švédsko} Andre "BARBARR" Möller
{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh

Zdroj: hltv.org