Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá DSRack LAN startuje

9. 7. 2010 | 12:08 Counter Strike: Source
V páteční podvečer otevře své brány útulné sportovní centrum nedaleko dánské metropole, kde se tento víkend odehrává již druhá DSRack LAN.
Výchozí obrázek

V páteční podvečer otevře své brány útulné sportovní centrum nedaleko dánské metropole, kde se tento víkend odehrává již druhá DSRack LAN.

Na turnaj vyrážejí velmi kvalitní celky z celé Evropy a podobně jako minulý ročník nechybí domácí zástupce. Tentokrát ovšem Burning (ti skončili druzí) nahrazují Reason Gaming taktéž s ambicemi na celkové vítězství v turnaji. Reason dokázali vyhrát květnový Alpcon, což jim určitě dodalo tolik potřebné seběvědomí před velkým turnajem. Blýsknuli se také výhrou na domácím Mistrovství Slovenska.

I před nimi ovšem stojí velmi tvrdý oříšek. Zatímco v únoru celé scéně jasně dominovali Imperial, kteří také s přehledem turnaj vyhráli. Nyní jedou do Dánska v pozici největšího favorita VeryGames z Francie. Ti nedávno ještě posílili, když do týmu vstoupil z konkurenčních Roccat Cédric 'RpK' Guipouy. Tým tak prakticky nemá slabiny, snad jen velké podcenění soupeřů by jim mohlo způsobit problémy.

Rattlesnk zpět v akci

Na turnaji také opět uvidíme nejlepší tým země tisíce jezer - CKRAS gaming z Finska. Partička kolem aNGeldusTa si dělá zálusk na dobrý výsledek a tomu také hráči podřídili přípravu.

Reason Gaming na Alpconu 2010

VeryGames na Assembly 2010

V pozici černého koně přilétají do Dánska Power Gaming. RattlesnK a spol. jsou opět ve formě, což jenom stvrdil jejich jasný postup do finále ESL Major Series VI (kde nastoupí proti VeryGames). Power Gaming se naposledy ukázali na i39, kde ve finále podlehli Coolermaster.

Pozici nejlepšího dánského týmu pravděpodobně převezmou DSRack. Ex-Imperial mají totiž velké problémy se sestavou a na turnaj tak odcestuje pouze několik z nich pod hlavičkou týmu Flux. DSRack naopak dali dohromady tolik úspěšnou sestavu z počátku roku 2009 a že mají na dost, předvedli už proti VeryGames v semifinále ESL Major Series.

Adepti na vítězství podle PLAYzone.cz

VeryGames

{#Francie} VeryGames

{#Francie} RegnaM
{#Belgie} Ex6TenZ
{#Francie} shokkk
{#Francie} RpK
{#Francie} NBK

Ckras Gaming

{#Finsko} CKRAS

{#Finsko} aNGeldusT
{#Finsko} CISU
{#Finsko} delonge
{#Finsko} kononen
{#Finsko} nashje

Reason Gaming

{#Česko + Slovensko} Reason Gaming

{#Slovenská Republika} .PhP
{#Slovenská Republika} UN
{#Slovenská Republika} GuardiaN
{#Česká Republika} pR
{#Česká Republika} sneix

Power Gaming

{#Velká británie} Power Gaming

{#Velká británie} Hughsy
{#Velká británie} Mx
{#Velká británie} RattlesnK
{#Velká británie} Re1ease
{#Norsko} stingeR

Pod drobnohledem diváku bude dozajista i další tým z Dánska - PENTIA. Celek, který dokázal vyřadit Reason Gaming z EMS a který si musel posléze vyslechnout spoustu urážek od celé komunity. Nyní jedou tito borci dokázat, že jim jejich místo mezi nejlepšími opravdu patří.

PLAYzone.cz bude potrobně sledovat cestu Reason Gaming turnajem již od základních skupin, detailněji se zaměříme na celou vyřazovací část, která je na programu v sobotu. Už nyní si například můžete vsadit na celkového vítěze turnaj.

Štítky: DSRack LAN