Přejít k hlavnímu obsahu

GameGune začíná, Na´Vi favority

21. 7. 2010 | 22:40 Counter Strike 1.6
Španělské Bilbao se od zítřejších dopoledních hodin bude prohýbat pod tíhou předních evropských hráčů. Do jednoho z největších španělských měst zavítá každoroční akce GameGune.Největší baskické město každý rok hostí jednu z předních letních gamingových akcí, GameGune, který se koná při velké LAN akci - Euskal Encounter. Letošní, v pořadí osmnáctý ročník, se chystá navštívit hned dva přední světové celky, švédští fnatic a ukrajinští Natus Vincere, kteří byli pasováni předem za největšího favorita turnaje.
Výchozí obrázek

Španělské Bilbao se od zítřejších dopoledních hodin bude prohýbat pod tíhou předních evropských hráčů. Do jednoho z největších španělských měst zavítá každoroční akce GameGune.

Největší baskické město každý rok hostí jednu z předních letních gamingových akcí, GameGune, který se koná při velké LAN akci - Euskal Encounter. Letošní, v pořadí osmnáctý ročník, se chystá navštívit hned dva přední světové celky, švédští fnatic a ukrajinští Natus Vincere, kteří byli pasováni předem za největšího favorita turnaje.

Nejlepší tým, GuX a krásné počasí

Do španělského letoviska se nakonec přijede podívat osmadvacet prvotřídních týmů, přičemž největším lákadlem jsou ukrajinští vítězové Arbalet Cup Dallas a ESWC, Natus Vincere. Většina komunity ale bude upírat zraky na švédské rebely z týmu fnatic, kteří se s Rasmusem "GuX"

POPISEK OBRAZKU
Frag eXecutors na ESWC skončili v semifinále
(foto:hltv.org)

Stahlem chtějí vrátit do týmové pohody z roku 2009.

Favoritem i tak zůstávají Natus Vincere, kteří po vítězství na francouzském ESWC a dallaském Arbalet Cupu pošilhávají i po třetím velkém vítězství v řadě.

Na turnaj se ale chystají i loňští finalisté, mousesports, kteří nakonec vyhráli, a Frag eXecutors, kteří ještě v barvách WICKED podlehli ve finále německému týmu 11-16. Poláci se od loňské sezony krom odchodu LUq-a nezměnili a v plné síle jedou i na letošní ročník, mousesports naproti tomu trhají hned dvě změny v sestavě.

Na turnaj se bohužel nepodívá Roman "roman" Ausserdorfer a Manuel "Tixo" Makohl, prvně jmenovaný hráč se bohužel nemohl uvolnit z práce, zatímco druhý si užívá zasloužené dovolené.

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Švédsko} fnatic{#Německo} mousesports{#Polsko} Frag eXecutors
{#Velká británie} Dignitas{#Francie} prodigy-esc{#Turecko} Dark Pasage{#Francie} mythiX
{#Francie} D4Gaming{#Belgie} Antwerp Aces{#Portugalsko} Defining Stars{#Bulharsko} HEADSHOTBG
{#Španělsko} EUSKAL{#Španělsko} duellum{#Španělsko} erandio{#Španělsko} 4FRAGS
    
Skupina ESkupina GSkupina H 
{#Španělsko} B4G{#Francie} Fair Frag{#Brazílie} CnB Gaming 
{#Polsko} DELTA{#Portugalsko} k1ck{#Francie} aAa 
{#Portugalsko} Paranoids{#Španělsko} UNIR{#Portugalsko} Revolution Games 
{#Francie} eLogic{#Francie} adeclick{#Portugalsko} x-function 

Ze seznamu týmů nakonec vypadla organizace x6tence, kde se vedení rozhodlo přestat podporovat svou dosavadní sestavu, a portugalská sestava týmu Paranoids. Prvně jmenovaný tým byl nahrazen týmem erandio, zatímco celek ze skupiny E nahradí jeden tým z doprovodné LAN párty.

Už nyní si můžete vsadit na první zápasy zítřejšího turnaje, stačí zavítat do našich sázek. Zůstaňte s námi a sledujte zápasy GameGune 2010.

Štítky: GameGune