Přejít k hlavnímu obsahu

Na´Vi ve čtvrtfinále, fnatic a mouz v osmifinále

22. 7. 2010 | 21:00 Counter Strike 1.6
Již tři základní skupiny jsou odehrány ve španělském Bilbau na turnaji GameGune 2010. Favorité zatím procházejí bez problémů do playoff.Rasmus "GuX" Stahl opět v barvách týmu fnatic (foto:hltv.org)
Výchozí obrázek

Již tři základní skupiny jsou odehrány ve španělském Bilbau na turnaji GameGune 2010. Favorité zatím procházejí bez problémů do playoff.


Rasmus "GuX" Stahl opět v barvách týmu fnatic (foto:hltv.org)

Své skupiny vyhráli tři největší adepti na celkové vítězství. Skupinu A bez problémů ovládli vítězové ESWC a Arbalet Cupu Dallas Na´Vi, kteří zvítězili ve všech třech zápasech. Druzí skončili francouzští D4gaming. Oba týmy postupují přímo do čtvrtfinále, zatímco týmy ze všech ostatních skupin musí hrát i osmifinále. Je to způsobeno netradičním počtem základních skupin, kterých je sedm.

Ve skupině B si podobně dominantně vedli fnatic, nedávno posílení o navrátivšího Rasmuse "GuX" Stahla. Druzí skončili Belgičané hájící barvy týmu Antwerp Aces, které si československý divák může pamatovat jako soupeře eSuby v loňském předkole Intel Extreme Masters.

Skupinu C pak s nejlepším rozdílem získaných kol z této velké trojice vyhráli němečtí mousesports, kteří ve Španělsku nastupují s hostující dvojicí d0m AZ a Blizzard namísto stálých členů sestavy romana a Tixa. Druzí zde skončili turečtí Dark Passage, pro které je postup do playoff dozajista úspěchem.

Turnaj za malou chvíli pokračuje zápasy skupin D, E, F a G. V nich se představí například polské týmy Frag eXecutors a DELTA, ale také třeba nejlepší domácí tým B4G či silný francouzský celek wCrea.