Přejít k hlavnímu obsahu

paN opouští n!faculty

23. 7. 2010 | 19:31 Counter Strike 1.6
Německá hvězda, Benjamin "paN" von Mullert, končí s profesionálním hraním a opouští své dosavadní působiště, tým n!faculty.Benjamina většina z vás zná spíše z úspěšného tříletého působení u Team Alternate, které korunoval v loňském roce vítězstvím na Intel Extreme Masters Europe Challenge, kde ještě v silné sestavě okolo Romana "roman" Ausserdorfera se vedle předních světových týmů protáhli až na vrchol.
Výchozí obrázek

Německá hvězda, Benjamin "paN" von Mullert, končí s profesionálním hraním a opouští své dosavadní působiště, tým n!faculty.

Benjamina většina z vás zná spíše z úspěšného tříletého působení u Team Alternate, které korunoval v loňském roce vítězstvím na Intel Extreme Masters Europe Challenge, kde ještě v silné sestavě okolo Romana "roman" Ausserdorfera se vedle předních světových týmů protáhli až na vrchol.

S myšlenkou skončit si prý ale paN pohrával už delší dobu, zejména poté, co se sestavě na velkých akcích moc nedařilo. Daniel "chillkroete" Schöneck z vedení n!faculty na adresu hráče konstatoval, "Benjamin už dlouho přemýšlel nad tím, že skončí a odpočine si od toho všeho. Nestěhuje se tedy do žádného jiného týmu, prostě se stává ne-aktivním hráčem. Možná ho uvidíte v našich barvách už příští sezonu v EPS, protože ho chceme přemluvit, aby alespoň s námi setrval jako záložní hráč."

Už na začátku tohoto měsíce z týmu odešel Vinh "ninja" Bui Thanh, takže sestava n!faculty je jen o třech hráčích.

Sestava n!faculty

{#Německo} Christoph "chrizzo" Krämer
{#Německo} Max "ODIE" Knappe
{#Maďarsko} Jérôme "shiddy" Tóth

Podle posledních poznatků by se k týmu měl připojit jeho "odchovanec" Bastian "b4d" Gaffron, který prodělal neúspěšnou misi u konkurenčních Team Alternate. Druhým hráčem by měl být Matthias "teAk" Czaja, ovšem Schöneck obě dvě možnosti vylučuje a popírá.

Zdroj: HLTV
Štítky: německo, n!faculty