Přejít k hlavnímu obsahu

IEM Cologne: Skupiny C a D dohrány, čtvrtfinále začínají

20. 8. 2010 | 10:29 StarCraft 2
Po dvou hracích dnech se nám turnaj v Kolíně pomalu přesouvá do vyřazovací části. Zápasy nejlepší osmičky můžete sledovat opět živě na ESL TV či GLHF TV. O výsledcích skupin A a B jsme vás informovali již dříve, pouze připomenu, že žádné velké překvapení, kromě vyřazení HuKa, se zde nekonalo. To skupiny C a D byly na překvapení o poznání bohatší. Skupina C
Výchozí obrázek

Po dvou hracích dnech se nám turnaj v Kolíně pomalu přesouvá do vyřazovací části. Zápasy nejlepší osmičky můžete sledovat opět živě na ESL TV či GLHF TV.

O výsledcích skupin A a B jsme vás informovali již dříve, pouze připomenu, že žádné velké překvapení, kromě vyřazení HuKa, se zde nekonalo. To skupiny C a D byly na překvapení o poznání bohatší.

Skupina C

Hned v prvním zápase podlehl DIMAGA domácímu HasuObsovi překvapivě snadno 2:0 a nutno říct, že Němec si vítězství opravdu zasloužil. DIMAGA i přes tento neúspěch nakonec dokázal skupinu vyhrát, druhý skončil Francouz Sarens.

TABULKA - Skupina C
#
ZVRPVK/PKB
1.{#World} Sarens3201--/--6
2.{#Ukrajina} dimaga3201--/--6
3.{#Španělsko} LucifroN73102--/--3
4.{#Německo} HasuObs3102--/--3
 

 Skupina D

Skupinu D ovládl IdrA, avšak nebylo to úplně jednoznačné vítězství. Dvakrát vyhrál poměrem 2:1 a soupeři neměli daleko k jeho poražení. O druhé místo vznikla doslova “bitka“, když se na druhé pozici seřadili hned tři hráči se stejným počtem bodů. Rozhodovalo tedy skóre, které hrálo ve prospěch DeMusliMa.

TABULKA - Skupina D
#
ZVRPVK/PKB
1.{#Spojené státy americké} IdrA3300--/--9
2.{#Německo} DeMusliM3102--/--3
3.{#Německo} Naniwa3102--/--3
4.{#Ukrajina} strelok3102--/--3
 

Pozn. Hráči DeMusliM a Naniwa nejsou německé národnosti, avšak díky svému pobytu v Německu pro EPS jsou na ESL označeni německými vlajkami.

 Čtvrtfinále

Čtvrtfinálové dvojice tedy vypadají následovně:

{#Německo} TLO 2:3 {#Švédsko} Morrow                          10:10 ESL TV

{#Německo} DeMusliM 2:3 {#Ukrajina} DIMAGA                 10:10 GLHF TV

{#Polsko} Tarson 3:0 {#Švédsko} MaDFroG                   12:10 ESL TV

{#Francie} Sarens 2:3 {#Spojené státy americké} IdrA                         12:10 GLHF TV