Přejít k hlavnímu obsahu

Konec ladderu a restart clanbase

23. 8. 2010 | 18:29 Counter Strike 1.6
Stejně jako se blíží konec letních prázdnin tak se blíží i konec našich 1.6 klanbází. Těšit se můžete na nejednu dlouho očekávanou změnu.Tak jak tomu bývá u letních sezón zvykem, ani tento rok se play-off letních soutěží nekoná. Brány téměř všech klanbází se 1.9.2010 00:01 uzavřou a budou spuštěny nové.
Výchozí obrázek

Stejně jako se blíží konec letních prázdnin tak se blíží i konec našich 1.6 klanbází. Těšit se můžete na nejednu dlouho očekávanou změnu.

Tak jak tomu bývá u letních sezón zvykem, ani tento rok se play-off letních soutěží nekoná. Brány téměř všech klanbází se 1.9.2010 00:01 uzavřou a budou spuštěny nové.

Předčasného uzavření se dočká SteelSeries 5v5 Clanbase 2010/3, která bude z důvodu blížící se kvalifikace do GIGABYTE CS 1.6 Ligy ukončena dnes v noci. Nová sezóna této soutěže tak bude spuštěna o týden dříve.

Naopak svého nespuštění se od příští sezóny dočkají hned 2 soutěže. Z důvodu nízké hratelnosti se nebude spouštět znovu SteelSeries 1v1 Fun. Druhou, zatím pouze dočasnou, stopku dostane hodně diskutovaný SteelSeries 5v5 Ladder, a to zejména z důvodu velké anonymity hráčů a s tím spojeným cheatingem, nefér chováním a zakládáním multiúčtů.

Nově se taktéž vrací blokace hráčů. Při změně klanu si hráč bude muset den počkat, než si bude moci znovu zahrát. Tímto krokem se snažíme předejít nešvaru zakládání nových klanů ihned po první porážce, "legálního" hostování v klanech a zakládání "mix týmů". Pro blokované hráče bude platit nemilosrdné pravidlo:

Blokovaný hráč se s klanem, ve kterém má blokaci, nesmí zúčastnit žádného zápasu po dobu své blokace, a to ani jako povolený host/blokovaný hráč.

Blokace budou spuštěny až 4.10.2010 z důvodu ustálení týmů v soutěžích a ukončení kvalifikace do GIGABYTE Ligy.

Sezóna 2010/4 bude ukončena v neděli 9.1.2011 a bude následována play-off o hodnotné věcné ceny společnosti SteelSeries.

SteelSeries