Přejít k hlavnímu obsahu

Authority Gaming vítají novou CoD4 sekci

Tuzemská organizace Authority Gaming v posledních týdnech výrazně posiluje, nejnovějším přírůstkem do týmu je vysoce kvalitní Call of Duty 4 squad.
Výchozí obrázek

Tuzemská organizace Authority Gaming v posledních týdnech výrazně posiluje, nejnovějším přírůstkem do týmu je vysoce kvalitní Call of Duty 4 squad.

TBA.cz, Insenia, nebo v minulosti například SnoopY, to jsou jména, pod kterými jsme mohli v posledních měsících sledovat Call of Duty 4 sekci, která nyní hájí barvy Authority Gaming. Tým kolem kapitána Tomáše "ThOmAs" Svobody patří celkově k nejstabilnějším a nejkvalitnějším týmům v Čechách, přesto však nedokázal dlouhou dobu najít kvalitní organizaci, pod kterou se uchýlit, tým se pokoušel prorazit také do zahraničí, ale žádné konkrétní nabídky nepřicházely a tým se po dlouhém vyjednávání rozhodl vstoupit do tuzemského klanu.

Sekce v současné době reprezentuje Authority Gaming především na ESH PowerColor Cupu, kde zůstávají jako jedni z posledních českých zástupců, a ESL Major Series, tam se nová sekce Authority Gaming předvede v druhém kvalifikačním kole. Vedení klubu však svou novou chloubu hodlá představit také na offline akcích, tou nejbližší by měla být Intel Grunex LAN, po které by se měla zhodnotit spolupráce sekce a organizace v nadcházející sezoně.

Authority Gaming . CoD4

{#Česká Republika} Tomáš "ThOmAs" Svoboda
{#Česká Republika} Jiří "GeorgE" Grohol
{#Česká Republika} Ladislav "mausen" Myška
{#Česká Republika} Martin "Hitch" Srp
{#Česká Republika} Petr "brody" Brodík

"Dlouho jsme hledali kvalitní zázemí, jelikož si myslím, že jsme měli výsledky na to hrát za TOP týmy v CZ scéně, potažmo působit i pod EU týmem. Jenže zatím žádná lákavá nabídka nepřišla. Avšak dlouhou dobu jsme byli v kontaktu s vedením AG a postupně jsme se domlouvali na podmínkách přestupu a nakonec jsme si všichni společně "plácli". Jsme rádi, že můžeme hrát v barvách AG a doufáme, že vedení nezklameme a bude probíhat rozsáhlejší spolupráce."
Jiří "GeorgE" Grohol pro authority-gaming.cz