Přejít k hlavnímu obsahu

DreamHack Winter 2010 - KRYSA

15. 11. 2010 | 00:44 DreamHack Winter 2010 - KRYSA
KRYŠTOF "KRYSA" ČERNÝ, jméno, který zná v České republice a na Slovensku každý hráč Quake a jeho sláva a věhlas snad přešla i do dalších komunit. Pokud ne, tak si tohle jméno rozhodně zapamatujte.
Výchozí obrázek

{#Česká Republika} KRYŠTOF "KRYSA" ČERNÝ, jméno, který zná v České republice a na Slovensku každý hráč Quake a jeho sláva a věhlas snad přešla i do dalších komunit. Pokud ne, tak si tohle jméno rozhodně zapamatujte.

Právo účasti si vybojoval v dnešní kvalifikaci, která byla za účasti CeZet-eSKa Television odvysílána ve 4 hodinovém přímém přenose. U mikrofonu Vás celým turnajem provázela provařená dvojka {#Slovenská Republika} Drill a {#Česká Republika} Hawr1x. Na finále toto duo doplnil i Krysův kolega z klanu 4Kings, {#Slovenská Republika} Jocko.

Krysa je náš nejlepší hráč Quake Live a právě on bude reprezentovat Českou republiku na letošním DREAMHACK WINTER 2010. Při té příležitosti jsme se Černého zeptali na několik otázek.

Necroraisers icon Vyhrál jsi Českou a Slovenskou národní kvalifikaci - což nikdo nečekal. Jak se těšíš na setkání s předními světovími hráči? Počítám, že jste se dlouho neviděli a DreamHack bude určitě novou zkušeností. Které hráče máš v oblibě herně?

{#Česká Republika} Na DreamHack se těším velice, převelice. Přeci jen to budé poprvé.  Líbí se mi zápasy Coollera a Stermyho, a také akčního Fazze. Uvidime jak se situace vyvrbí, ale každopádně se těším na anak1na, kterej je z Jönköpingu a příjde se podívat -  večerni kalba je nevyhnutelná.

Necroraisers icon Bude probíhat nějaká speciální příprava, nebo tě vytěžují zápasy s 4Kings natolik, že na DUEL nebude moc času?

{#Česká Republika} Určitě se pokusím potrénovet duely jak to bude možné, i když je pravda ze příští týden nás čekají další 2 zápasy v TDM, což má pro mě v tuto chvíli vyšší prioritu.

Necroraisers icon Jak vidíš svoji situaci v porovnání s hráči, kteři se pravidelně točí na světových turnajích?

{#Česká Republika} Jsem si jist, že top hráči se velmi pečlivě připravují, i když někteří jsou na tom spíše jako já, někdy možná i hůř, ale stále je pro ně výhodou jejich obrovská zkušenost.

Necroraisers icon Jaké umístění bereš jako splnění "úkolu"

{#Česká Republika} O umístění nelze hovořit, ale dám do toho maximum

Necroraisers icon Děkuji za rozhovor, blahopřejeme ke kvalifikaci na DreamHack a držíme palce!

{#Česká Republika} Díky a držte palce!

VIDEO ON DEMAND

Kryštof nastoupil do turnaje po boku svých 7 souputníků a během turnaje neztratil jedinou mapu. Popravdě, nic jiného jsme snad ani nečekali, jelikož rozdíl skillu mezí tímto hráčem a zbytkem republiky je vcelku značný a my můžeme jen přijímat sázky, jestli se povede tohoto borce odstavit od kormidla v příští sezóně.

NECRORAISERS: QUAD ROOM

Všem zúčastněným hráčům děkuji za účast v turnaji, Drillovi a Jockovi za komentování zápasů, kterým přihlíželo téměř 200 diváků a mobilnímu křídlu REBELS, kteří přijeli přímo do QUAD ROOM, ze které se přímý přenos vysílal za vytvoření výborné atmosféry pro první zápasy.

PAVOUK TURNAJE