Přejít k hlavnímu obsahu

HackinCzech přináší LIVE STREAM z DH Winter 2010

26. 11. 2010 | 23:20 Všechny hry
Chcete vědět nejčerstvější informace o DreamHack Winter 2010, a to vše v češtině? Neváhejte a využijte jedinečné příležitosti na stránkách WWW.DREAMHACK.CZ
Výchozí obrázek

Chcete vědět nejčerstvější informace o DreamHack Winter 2010, a to vše v češtině? Neváhejte a využijte jedinečné příležitosti na stránkách WWW.DREAMHACK.CZ

Jakto, že v češtině a přímo z místa? Světe div se, v hlavě head manažera týmu Necroraisers {#Česká Republika} Pavla "Hawr1x" Kymly a jeho kolegy Petra Janouška se zrodil poměrně zajímavý nápad v souvislosti s uspořádáním Česko-slovenské kvalifikace ve hře QuakeLive. A protože nechtěl uspořádat pouze kvalifikace, ale chtěl z této příležitosti vytěžit maximum, rozhodl se vytvořit výpravu, která by dokumentovala průběh akcepřímo z místa. 

Kromě různých článků, po celý den neustále doplňovaných fotogalerií a tvorby videoreportáží, se námpodařilo zprovoznit i STUDIO, odkud živě přenášíme rozhovory a záběry haly, ve které se zde na DreamHack Winter 2010 nacházíme.

Pokud vás tedy zajímá dění na DreamHacku Winter 2010, navštivte naši stránku a zapojte se např. i do soutěže o síťovou kartu BigFoot Killer 2010.


Tým Česko-slovenské výpravy

{#Česká Republika} Pavel “Hawr1x” Kymla

Head manager Občanského sdružení Necroraisers a zároveň osoba, jež stojí za uspořádáním DreamHack Winter 2010 kvalifikace ve hře QuakeLive pro Českou a Slovenskou republiku.Díky jeho angažovanosti se pro česko-slovenskou komunitu naskytla jedinečná možnost, jak prezentovat progaming u nás přímo ve Švédsku prostřednictvím stánku, u kterého se předpokládá, že jej během konání DreamHack Winter 2010 navšítív několik tisíc lidí.

 

{#Česká Republika} Petr „PPapouch“ Janoušek

Prává ruka Pavla Kymly, který se podílel na uspořádání DH Kvalifikace. Jeho hlavním úkolem na Dreamhacku je organizace týmu, správa webových stránek a zároveň nese odpovědnost za stánek České národní výpravy. Dále působí jako jednatel s českými médii. Jeho vedlejším projektem je Soul-Aion, který je partnerem výpravy na DreamHack Winter 2010.

 

{#Česká Republika} Ondřej „p0ky“ Pokorný

Dnes už ne tolik aktivní člen česko-slovenského Counter-Strike 1.6 týmu FU.SK, který byl do výpravy DreamHack Winter 2010 povolán, aby složil tým, který bude dokumentovat tuto akci po celou dobu jejího konání. P0ky bude zodpovědný za většinu obsahu na těchto stránkách. Kromě toho bude organizovat video a foto dokumentaci.

 

{#Slovenská Republika} Filip “Vojsooo” Vojsovič

 Jedním z dalších členů výpravy je velezkušený slovenský moviemaker Vojsooo. Jeho začátky se datují někdy do roku 2004, kdy vytvářel svá první herní videa. Začínal od píky. Postupem času se vypracoval a začal pracovat na, pro něj zajímavějších, projektech. Někdy v roce 2006 byl dokonce členem moviemakers týmu Necroraisers. Filip má mnohaleté zkušenosti ve všem, co se týká videí. Že se nejedná pouze o koníček ve volném čase, svědčí i full time job ve studio DIGI Sport.

 

{#Slovenská Republika} Juraj “fowner” Pivovárči

Velmi šikovný grafik, pracující pro grafické studio PO Team, kterému nedělá problém vytvořit jakýkoliv obrázek k článku či novince. Na DreamHacku bude mít za úkol nejen vytvářet obrázky k článkům pro report z této velkolepé události, ale zároveň se bude starat o foto dokumentaci a bude k dispozici už zmiňovaným kameramanům, kterým bude vytvářet grafiku do videomateriálů.  

 

{#Slovenská Republika} Juraj „Guru“ Gálik

Kameraman a IT support na DreamHack Winter 2010. Juraj aktuálně působí jako hlavní technický admin slovenského herního portálu e-Sports.sk. Spolu s Vojsem se bude Guru starat o video reportáže.

 

Autor: p0ky