Přejít k hlavnímu obsahu

SOUTĚŽ: Vyhraj jednu z 10 originálek Mafia 2

28. 1. 2011 | 09:35 Všechny hry
Ve spolupráci se společností HAL3000 vám přinášíme soutěž o 10 originálních her Mafia 2.Jak můžu vyhrát?Do soutěže se lze zapojit během okamžiku. Staňte se fanoušky společnosti HAL3000 na Facebooku a získáte tak nejenom šanci vyhrát jeden z deseti kousků originální hry z domácí produkce - Mafia 2, ale také se každý den dozvítě nějakou tu zajímavost ohledně  nabušených počítačových sestav.
Výchozí obrázek

Ve spolupráci se společností HAL3000 vám přinášíme soutěž o 10 originálních her Mafia 2.

Jak můžu vyhrát?

Do soutěže se lze zapojit během okamžiku. Staňte se fanoušky společnosti HAL3000 na Facebooku a získáte tak nejenom šanci vyhrát jeden z deseti kousků originální hry z domácí produkce - Mafia 2, ale také se každý den dozvítě nějakou tu zajímavost ohledně  nabušených počítačových sestav.

Společnost HAL3000 se stala jedním z generálních partnerů nadcházejícího Mistrovství ČR v počítačových hrách, které se odehraje v druhé polovině dubna v Hotelu Jezerka nedaleko Seče u Pardubic.

O společnosti HAL3000

HAL3000 je nejúspěšnější česká značka stolních počítačů a serverů. Naše počítače se vyrábí přímo v České republice. Díky domácí základně jsme schopni nabídnout bezkonkurenční servis - víc než stovka našich autorizovaných partnerů je připravena vám pomoci. V posledních letech navíc po celé zemi vyrostla síť značkových prodejen HALSHOP a MiniHALSHOP.

HAL3000 PC

Mafia 2 Logo