Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers TV @ IEM Kiev

31. 1. 2011 | 18:20 NecroRaisers TV @ IEM Kiev
NecroRaisers a Czech Quake vyrazili na zkušenou na Ukrajinu. Nějaké větší kamarádičkování s Jumpem a Predym jsme bohužel zazdili hned na Ruzyni, kde se nám na "To je super, že letíme stejným letadlem! Jak se vede?" dostalo odpovědi "Hmmm" a "Hm"
Výchozí obrázek

NecroRaisers a Czech Quake vyrazili na zkušenou na {#Ukrajina} Ukrajinu. Nějaké větší kamarádičkování s Jumpem a Predym jsme bohužel zazdili hned na Ruzyni, kde se nám na "To je super, že letíme stejným letadlem! Jak se vede?" dostalo odpovědi "Hmmm" a "Hm"

RAZER GirlsRozhodli jsme se proto s {#Česká Republika} Cukym zmapovat celý event a věnovat se svým záležitostem, které se týkali posbírání nějakých pěkných záběrů, ochutnání ukrajinské vodky, exkurze do místních strip klubů a načerpání energie z blízkého Černobylu.

V mezidobí, ve kterém jsme se ocitli v místní CyberSport Arena, jsme dobírali energii na místních BigBurgerech a stejkách. K této konzumaci se nám na stage protočili nejlepší hráči evropy ve hrách Quake Live , StarCraft II a Counter Strike 1.6

Zejména hodování při zápasech Counter Strike 1.6 fnatic vs NAVIbylo hodně nebezpečnou záležitostí, protože jste jen pocitově mohli odhadnout, kdy se přihlížející dav "zblázní" a kdy začne bouřlivě povzbuzovat své favority.

Rozhovory, které jsme zde natočili jsou v CzEnglish - jsou ale poměrně jednoduché k přeložení a tak Vám zde představujeme pentagram lidí z oboru Quake Live, jejiž rozhovory by Vám rozhodně neměli uniknout.

{#Ruská federace} Anton "Cooller" Singov -Mistr Evropy IEM
{#Polsko} Maciej "Av3k" Krzykowski - 2 místo na IEM
{#Francie} Kévin "strenx" Baéza - 3 místo na IEM

Vedle nejlepší trojice nás hodně zajímalo, jak si Quakeři užívají Intel Extreme Masters


{#Švédsko} Michael "mAdix" Hindersson

a jak se špičkový hráč Quake Live dopracuje ke komentování této epesní střílečky

{#Německo} Benjamin "calipt" Jakob

Galerii vybraných smínků naleznete na SK-Gaming.com