Přejít k hlavnímu obsahu

IdrA se vrací domů

16. 2. 2011 | 19:17 StarCraft 2
Kontroverzní americká star  Greg „IdrA“ Fields se vrací z Jižní Koreje do Spojených států.  Následuje tak svého kolegu &nbsp
Výchozí obrázek

Kontroverzní americká star {#Spojené státy americké} Greg „IdrA“ Fields se vrací z Jižní Koreje do Spojených států.  Následuje tak svého kolegu {#Německo} Daria „TLO“ Wünsche, který tento krok učinil již minulý rok, když vycítil, že v mecce progamingu získal dostatek zkušeností, které může doma uplatnit.

Dle svých slov Grega láká progaming za hranicemi Jižní Koreje, který v poslední době zažívá velký boom a především právě za oceánem.  Například tamní soutěž MLG Pro Circuit nabízí celkový pricepool přes milion amerických dolarů a Starcraft 2 v této soutěži určitě nehraje druhé housle. MLG má na rok 2011 také expanzivní plány pro Evropu.

IdrA bude posilou i pro svůj tým Evil Geniuses. Ten v posledních týdnech výrazně posílil a stane se tak velkým hráčem na týmové scéně. Hráči jako {#Velká británie} DeMuslim nebo {#Spojené státy americké} iNcontroL jsou určitě zárukou kvality, kterou tento celek bezesporu má. Navíc se v budoucnu k této sestavě s největší pravděpodobností připojí i {#Nizozemsko} Manuel „Grubby“ Schenkhuizen.

Pro diváky to znamená jediné. Ať už máte tohoto amerického Zerga v lásce, nebo se řadíte na druhou stranu barikády a nemůžete jeho „osobité“ chování vystát, tak věřte, že se s ním budete na streamech setkávat mnohem častěji.