Přejít k hlavnímu obsahu

Highlights: eXtatus ve finále KoTH #3

4. 3. 2011 | 20:29 Counter Strike 1.6
Včerejší duel mezi eSubou a eXtatus ve finále SteelSeries King of The Hill je za námi a my už víme, že hráči druze jmenovaného celku se potřetí v řadě mohli radovat z vítězství. Pojďme se podívat, kdo a jak se zasloužil o nejlepší fragy zápasu.Prvního hráče vybíráme Petra "ptex" Tomáška, který na třetí mapě hned v prvním kole dokázal zabít všechny teroristy, kteří už měli položeno.
Výchozí obrázek

Včerejší duel mezi eSubou a eXtatus ve finále SteelSeries King of The Hill je za námi a my už víme, že hráči druze jmenovaného celku se potřetí v řadě mohli radovat z vítězství. Pojďme se podívat, kdo a jak se zasloužil o nejlepší fragy zápasu.

Prvního hráče vybíráme Petra "ptex" Tomáška, který na třetí mapě hned v prvním kole dokázal zabít všechny teroristy, kteří už měli položeno.

Jako druhý v pořadí stojí Jiří "LogeN" Vinš, jenž na té samé mapě zabil čtyři eSubáky při útoku domem. Zajímavé na tom všem je, že hráč má pouhých 11 HP!

No a posledním hráčem, který se prezentoval skvělým fragem, je Petr "ppk" Šimák, jenž si od svých kolegů nechal koupit USP a následně s ním vystřílel celou eSubu.

Podařil se vám v průběhu SteelSeries King of The Hill nebo Mezihernovém turnaji nějaký skvělý frag? Nebojte se a kontaktujte nás!