Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: Předposlední kolo začíná

4. 4. 2011 | 14:59 Counter Strike 1.6
Přední české a slovenské týmy vstupují do předposledního herního týdnu druhé sezóny GIGABYTE ligy. Soutěž, která navazuje na obnovenou ligu našeho portálu, prozatím prochází opravdu zajímavým dějem. Koho nakonec uvidíme v play off?To nejlepší, co může česko-slovenská scéna nabídnout se představí dnes večer v zápasech, které předchází víkendovému LanCraft Spring 2011. Valná většina celků se již nyní připravuje na zápasy této jarní akce, uvidíme tedy i nové taktiky dnes večer?
Výchozí obrázek

Přední české a slovenské týmy vstupují do předposledního herního týdnu druhé sezóny GIGABYTE ligy. Soutěž, která navazuje na obnovenou ligu našeho portálu, prozatím prochází opravdu zajímavým dějem. Koho nakonec uvidíme v play off?

To nejlepší, co může česko-slovenská scéna nabídnout se představí dnes večer v zápasech, které předchází víkendovému LanCraft Spring 2011. Valná většina celků se již nyní připravuje na zápasy této jarní akce, uvidíme tedy i nové taktiky dnes večer?

1. GIGABYTE liga

V první lize nás dnes čekají dva česko-slovenské duely. První utkání svede dohromady NecroRaisers a corps.sk, druhý mač se pak může těšit ze sestav eEriness a OX.enermax

{#Česká Republika} NecroRaisers0vs.0corps.sk {#Slovenská Republika}Dnes od 20:00Detaily & HLTV zápasuSázky
{#Česká Republika} eEriness0vs.0OX.enermax {#Slovenská Republika}Dnes od 20:00Detaily & HLTV zápasuSázky

3A. GIGABYTE liga

A hned třemi zápasy pokračuje třetí GIGABYTE liga, která se taktéž chýli ke konci. Prozatím se drží na čele slovenské celky ONEFRAG a PERUN PG, přičemž druze jmenovaný tým má náskok tří bodů. Pokud dnes porazí svého soka, mohou se již radovat z postupu do druhé ligy!

{#Slovenská Republika} PERUN PG0vs.0ONEFRAG {#Slovenská Republika}Dnes od 20:00Detaily & HLTV zápasuSázky
{#Česká Republika} NGP0vs.0GBB {#Slovenská Republika}Dnes od 20:00Detaily & HLTV zápasuSázky
{#Česká Republika} felllaz0vs.0thePISEK {#Česká Republika}Dnes od 20:00Detaily & HLTV zápasuSázky