Přejít k hlavnímu obsahu

SiR vyhrál MH. Známe finalisty pro MČR!

5. 4. 2011 | 09:23
Dubnový Mezihernový turnaj ve fotbalové simulaci FIFA 11 je za námi a společně s ním byla ukončena také kvalifikace pro MČR 2011. Jak "Meziherňák" probíhal a kdo že vlastně postoupil na finále do Kongres hotelu Jezerka? Dozvíte se dále!
Výchozí obrázek

Dubnový Mezihernový turnaj ve fotbalové simulaci FIFA 11 je za námi a společně s ním byla ukončena také kvalifikace pro MČR 2011. Jak "Meziherňák" probíhal a kdo že vlastně postoupil na finále do Kongres hotelu Jezerka? Dozvíte se dále!

Ani poslední soutěž ze série kvalifikačních turnajů pro oficiální mistrovství ČR a Slovenska neprobíhala podle plánu. Ba naopak. Na favoritech byla vidět značná nervozita, zatímco na těch, co ještě před startem MH neměli ani zdaleka zajištěný postup, absolutní nasazení a odhodlání jejich počínání dotáhnout do úspěšného konce.

Ve finále se tak nakonec představila dvojice, na níž by si zřejmě ještě ráno nevsadil vůbec nikdo. Proti sobě se totiž postavili nabuzení borci SiR a SampinO. Zatímco už se vědělo, že bronz patří Kuzovi, SiR, jehož jediné zaváhání bylo právě při remíze s Kuzou v základní skupině, dotáhnul svůj triumf do fantastického finiše, když pro něho ani podruhé nebylo problémem českého kolegu Sampina porazit.

Tenhle výsledek samozřejmě pořádně zamíchal kartami obsazení finálové 16ky, jež se má 22. až 24. dubna poprat o titul oficiálního mistra PC verze FIFA 11 pro rok 2011. SampinO, který byl dosud bez bodů, se rázem vyšvihnul na 9. místo a SiR, jenž měl ještě před pár hodinami pouhých 10 bodů a okupoval samé dno tabulky, vystřelil až přímo na vrchol a nyní bude nasazenou jedničkou!

AKTUÁLNÍ ŽEBŘÍČEK POSTUPUJÍCÍCH NA MČR
(neobsahuje hráče, co odřekli účast)

  1. {#Česká Republika} eSuba.Koozy - 200 bodů
  2. {#Česká Republika} FeW|Kuza3 - 200 bodů
  3. {#Česká Republika} eXtatus.Kubel - 190 bodů
  4. {#Česká Republika} snkrjan - 190 bodů
  5. {#Česká Republika} ESINGE.sscrejmen - 150 bodů
  6. {#Česká Republika} Brassilek - 140 bodů
  7. {#Slovenská Republika} aQuaR.Ifco - 120 bodů
  8. {#Česká Republika} Arctic_ - 90 bodů
  9. {#Česká Republika} CRACKED.DiDa - 80 bodů
  10. {#Česká Republika} FeW|CZZZECH - 80 bodů
  11. {#Slovenská Republika} DOG exhaaustONE - 80 bodů
  12. {#Česká Republika} Keffas - 70 bodů
  13. {#Slovenská Republika} FofosTibco - 60 bodů
  14. {#Česká Republika} MEzNaa - 50 bodů
  15. {#Česká Republika} CRACKED.REPULSION - 50 bodů
  16. {#Česká Republika} SNOOPY gembler - 50 bodů

Pokud se chcete podívat na kompletní tabulku pořadí kvalifikace pro MČR 2011, pokračujte na stránku MČR FIFA 11 - termíny kvalifikací a bodový systém.

Jak vidíte, na dělené 16. až 18. pozici máme hned tři hráče se stejným množstvím bodů, a protože nechceme rozhodovat o jejich postupu losem, zahrají si tříčlennou skupinu každý s každým na jeden vítězný zápas a nejúspěšnější z nich půjde dále.

Ostatní postupující budeme už brzy informovat o detailech účasti na finále. Pokud by ovšem někdo už nyní věděl, že musí svůj postup odřeknout, dejte mi vědět soukromou zprávou (přímý odkaz na zaslání zprávy uživateli jiMb0b) nebo alespoň sem do komentářů. Nemuseli bychom pak řešit poslední postupové místo a naopak bychom co nejrychleji kontaktovali další v pořadí.