Přejít k hlavnímu obsahu

4. kvalifikace na MČR

4. 4. 2011 | 19:43 StarCraft 2
Již známe 6 hráčů, kteří díky svému umístění získali možnost účastni na dubnovém Mistrovství České republiky ve StarCraftu 2. V pondělí se koná poslední kvalifikační turnaj, který dá vzejít dalším dvěma hráčům. Pokud se i vy chcete dostat mezi 16 vyvolených, kteří si o tento prestižní titul zahrají, máte zítra další příležitost.Kvalifikovaní hráči:
Výchozí obrázek

Již známe 6 hráčů, kteří díky svému umístění získali možnost účastni na dubnovém Mistrovství České republiky ve StarCraftu 2. V pondělí se koná poslední kvalifikační turnaj, který dá vzejít dalším dvěma hráčům. Pokud se i vy chcete dostat mezi 16 vyvolených, kteří si o tento prestižní titul zahrají, máte zítra další příležitost.

Kvalifikovaní hráči:

  • 1. kvalifikace: {#Česká Republika} nukestrike, {#Česká Republika} Petros
  • 2. kvalifikace: {#Česká Republika} Nihil, {#Slovenská Republika} Pitro
  • 3. kvalifikace: {#Česká Republika} Kusai, {#Česká Republika} Streetwalker
  • 4. kvalifikace: ?
Termín kvalifikace: 4. 4. 2011, 20:00
Systém: FDE, WB BO3, LB BO1

Protože se jedná o turnaj ve všední den, je jasné, že není možné ho odehrát celý. Proto bude turnaj rozdělen do několika částí. V té hlavní, v pondělí, budou odehrány všechny zápasy WB před semifinálem WB a všechny zápasy LB před čtvrtfinálem.
Další zápasy se odehrají vždy následující den, po předchozí domluvě hráčů o přesném času.
Po skončení tohoto turnaje bude známo 8 postupujících na finále MČR. Zbylých 8 hráčů bude určeno po skončení MSI LanCraftu, který se odehraje o víkendu 8. - 10. 4. 2011.

REGISTRACE