Přejít k hlavnímu obsahu

blank-TV partnerem pro MČR turnaj

16. 4. 2011 | 16:10 Counter Strike: Source
Německá hostingová společnost blank-TV se stává partnerem letošního Mistrovství ČR v počítačových hrách. Tento nekomerční projekt zná asi většina hráčů jako nejspolehlivějšího poskytovatele SourceTV relayí, které jsou využívány k přenášení zápasů ze všech možných soutěží na celém světě.Blank-TV poskytne pro MČR hned čtyři relay servery, které budou trvale napojeny na jednotlivé herní servery. Díky tomuto klíčovému partnerství budeme moci nabídnout divákům výjímečný zážitek při sledování zápasů MČR.
Výchozí obrázek

Německá hostingová společnost blank-TV se stává partnerem letošního Mistrovství ČR v počítačových hrách. Tento nekomerční projekt zná asi většina hráčů jako nejspolehlivějšího poskytovatele SourceTV relayí, které jsou využívány k přenášení zápasů ze všech možných soutěží na celém světě.

Blank-TV poskytne pro MČR hned čtyři relay servery, které budou trvale napojeny na jednotlivé herní servery. Díky tomuto klíčovému partnerství budeme moci nabídnout divákům výjímečný zážitek při sledování zápasů MČR.

blank-TV Logo

www.blank-tv.de

Štítky: MČR 2011