Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: Starcraft 2

23. 4. 2011 | 10:18 StarCraft 2
A je to tady. Mistrovství České republiky ve hře Starcraft 2 začne během několika hodin a my už známe přesné podrobnosti programu, rozlosování a průběhu. V následujících dvou dnech se utká celkem 14 hráčů o ceny v hodnotě 25 000 korun.Turnaje se nakonec nezúčastní Destroyer z eSuby a také jeden z favoritů na TOP 3 Rikytan. Kromě nich bude v Kongres Hotelu Jezerka k vidění kompletní česká špička.
Výchozí obrázek

A je to tady. Mistrovství České republiky ve hře Starcraft 2 začne během několika hodin a my už známe přesné podrobnosti programu, rozlosování a průběhu. V následujících dvou dnech se utká celkem 14 hráčů o ceny v hodnotě 25 000 korun.

mčr

Turnaje se nakonec nezúčastní Destroyer z eSuby a také jeden z favoritů na TOP 3 Rikytan. Kromě nich bude v Kongres Hotelu Jezerka k vidění kompletní česká špička.

Vše to zahájí v 11 hodin a 15 minut na PLAYzone TV souboj {#Česká Republika} DeviL vs {#Česká Republika} h34D_hUnT3R, komentovaný {#Česká Republika} Jumpem,  zbytek zápasů začne o hodinu později. Ostatní zápasy bude streamovat dvojice {#Česká Republika} Murdoc a {#Česká Republika} Tučňák z sc2cz. Průběh turnaje bude rovněž zaznamenán v LIVE reportu zde na Playzone.

Známe rovněž už rozlosování skupin. Dvě jsou po třech a dvě po čtyřech hráčích. Hrát bude každý s každým bo3, postupují všichni hráči, kteří se následně poperou v double-elimination pavouku.

 

Skupina A

"Terranská" skupina A se bude líbit především komentátoru {#Česká Republika} Murdocovi, který v turnajích stále vyhledává TvT. O postup se tu utká trojice hráčů {#Česká Republika} PredY, {#Česká Republika} Streetwalker a {#Česká Republika} Dewa. O postupu PredYho z prvního místa nepochybuje nikdo, o druhé místo se svede boj, který bude jistě vyrovnaný, jelikož na minulém KoTH Dewa Streeta porazil.

 

Skupina B

Skupina B je ve složení {#Česká Republika} Lopata, {#Česká Republika} Harpner a {#Česká Republika} KrOOder. V tomto případě jsou karty rozdány jasně a největší šance mají protossové Lopata s Harpnere. Zergský hráč nEophyte KrOOder má jednoznačně nejmenší šance na první příčky, ovšem konec konců dál postupují všichni.

 

Skupina C

Tři protossové a jeden Terran tvoří skupinu C. {#Česká Republika} Kusai, {#Česká Republika} Thebis a {#Česká Republika} Wochtulka z řad protossů ve společnosti {#Česká Republika} Tokidokiho. Papírově by měli zvítězit Kusai a Thebis, každopádně nemůžeme odepsat ani ostatní hráče. Především Wochtulka by se mohl přes PvP dostat vysoko.

 

Skupina D

Zergská skupina D bude asi nejatraktivnější. {#Česká Republika} DeviL, {#Česká Republika} Horror a {#Česká Republika} Crow změří síly s Protossem {#Česká Republika} h34D_hUnT3Rem. Již bylo řečeno, že Devil a h34D se utkají v zahajovacím utkání. ZvZ je dosti nevyzpytatelný match-up, takže v tomto případě je možné vše. Podle žebříčku by měli kralovat DeviL a h34D_hUnT3R.

Skupiny

Štítky: MČR 2011