Přejít k hlavnímu obsahu

fnatic s GuXem a mannem?

8. 6. 2011 | 14:21 Counter Strike 1.6
Na obzoru je další velký přestup ve Švédsku, který se týká australské organizace fnatic. Švédská pětice hráčů, která obléká dresy fnatic včera trénovala v nové sestavě.Určitě nikdo z vás nepřehlédl velký boom okolo odchodu Marcuse "Delpan" Larssona ke konkurenčním SK. Ačkoliv je přestup Marcuse stále otevřenou kapitolou, fnatic už včera trénovali v nové sestavě.
Výchozí obrázek

Na obzoru je další velký přestup ve Švédsku, který se týká australské organizace fnatic. Švédská pětice hráčů, která obléká dresy fnatic včera trénovala v nové sestavě.

Určitě nikdo z vás nepřehlédl velký boom okolo odchodu Marcuse "Delpan" Larssona ke konkurenčním SK. Ačkoliv je přestup Marcuse stále otevřenou kapitolou, fnatic už včera trénovali v nové sestavě.

U švédského giganta jsme mohli zahlédnout rovnou dvě nová jména. Prvním z nich je všem dobře známý Rasmus "GuX" Ståhl, který z fnatic odešel už dvakrát. GuX minulý týden opustil Lions a není ani na soupisce pro DreamHack. Jelikož o tohoto hráče fnatic projevili opravdový zájem, většina komunity je o jeho přestupu k fnatic přesvědčena. 

(GuX u fnatic už potřetí? Foto: HLTV.org)

Tímto krokem by byla nová line-up kompletní, ale když se nám to ve švédsku točí jako na kolotoči, proč by fnatic nepřispěli svou troškou do mlýna?

Tentokrát se jedná o bosenskou hvězdu Faruka "pita" Pitu. Místo něj včera s týmem střílel hráč a2g Manne "manne" Nordqvist. Tento dvacetiletý talent možná dostane svou první šanci u většího týmu a také šanci ukázat, co v něm doopravdy je.

(zastřílí si manne s fnatic? foto: Hltv.org)

Po tomto kroku by fnatic měli 6 hráčů v sestavě, což by se asi nejvíc dotklo již dříve zmiňovaného Faruka, který se k týmu připojil v prosinci minulého roku. 

Možná sestava fnatic:

{#Švédsko} Patrik "cArn" Sättermon  
{#Švédsko} Harley "dsn" Örwall
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Rasmus "GuX" Ståhl
{#Švédsko} 
Manne "manne" Nordqvist

HLTV.org kontaktovali fnatic ohledně vyjádření k přestupu, ve kterém tým prohlásil, že zatím nepadlo definitivní rozhodnutí a změny ohlásí, až budou připraveni.

 

Zdroj: HLTV
Štítky: fnatic, gux, manne