Přejít k hlavnímu obsahu

ESWC s účastí iNfernity ladies!

21. 9. 2012 | 14:28 Counter-Strike 2
Organizace Electronic Sports World Cup oznámila seznam CS:GO týmů pro jejich CS:GO Women turnaj, mezi které byl zařazen i čerstvě složený tým iNfernity Ladies.Jeden ze tří hlavních celosvětových organizátorů se základnou v Paříži pro letošní rok pořádá vedlejší turnaj v Counter-Strike: Global Offensive a jako tradičně i turnaj pro světové Ladies týmy.
Výchozí obrázek

Organizace Electronic Sports World Cup oznámila seznam CS:GO týmů pro jejich CS:GO Women turnaj, mezi které byl zařazen i čerstvě složený tým iNfernity Ladies.

Jeden ze tří hlavních celosvětových organizátorů se základnou v Paříži pro letošní rok pořádá vedlejší turnaj v Counter-Strike: Global Offensive a jako tradičně i turnaj pro světové Ladies týmy.

Většina účastníků turnaje byla určena po dlouhodobém výběru z 22 registrovaných týmů z celého světa. Sedm pozvaných týmů oznámila organizace dnes ráno a mezi nimi je i česko-slovenský tým dříve známý jako ASUS s poupravenou sestavou a pod novou organizací iNfernity Gaming. V seznamu se objevuje také několik velmi známých jmen z bývalé Counter-Strike 1.6 Ladies scény, mezi které patří hlavně Ubinited, ALTERNATE a PINK ZINIC.

Seznam pozvaných týmů:

{#Belgie} Epsilon eSports
{#Spojené státy americké} Ubinited
{#Německo} Team ALTERNATE
{#Švédsko} PINK ZINIC
{#Velká británie} Reason Gaming
{#Česko + Slovensko} iNfernity Ladies
{#Španělsko} blackWidow

Poslední slot připadne francouzskému týmu kvalifikovanému přímo na místě. Do tohoto kvalifikačního turnaje byly přizvány následující týmy:

{#Francie} Imaginary Gaming
{#Francie} Team Crystal-Serv
{#Francie} Millenium
{#Francie} Team Quality-Serveur.com
{#Francie} Team 3Dmax

Zatím stále jediný Ladies tým na česko-slovenské Counter-Strike: Global Offensive scéně tak hned od startu bude mít možnost předvést se proti tomu nejlepšímu, co v Evropě a USA je. Holky na akci začnou trénovat již v nejbližších dnech a my jim přejeme hodně štěstí do přípravy a hlavně samotného turnaje!

iNfernity Ladies jedou na ESWC v této sestavě:

{#Česká Republika} Jana 'jance.' Kozáková
{#Česká Republika} Ivana 'Glee' Mlynaříková
{#Česká Republika} Nikol 'Maiuska' Janečková
{#Slovenská Republika} Diana 'pinkdidi' Britková
{#Slovenská Republika} Katarína 'LeA' Takáčová

 Podpořte iNfernity Ladies na jejich Facebook Fanpage.